draguljareva kći

Uftade pokuša počiniti samoubojstvo

Foto: PR FOTO
draguljareva kći
Foto: PR FOTO
draguljareva kći
Foto: PR FOTO
draguljareva kći
Foto: PR FOTO
draguljareva kći
Foto: PR FOTO
draguljareva kći
Foto: PR FOTO
draguljareva kći
01.09.2014.
u 11:43
Uftade se ispričava Ati što ga je cijelo vrijeme neopravdano krivila za preljub te se ispostavi da je Uftadin brat glavni uzrok problemima...
Pogledaj originalni članak

Uftade se ispričava Ati što ga je cijelo vrijeme neopravdano krivila za preljub te se ispostavi da je Uftadin brat glavni uzrok problemima. Istina koju je Uftade saznala zatvara je u tamu. Uftade pokuša počiniti samoubojstvo.

Kad saznaju užasnu vijest, Ata i Ajšen odlaze do bolnice kako bi saznali u kakvom je stanju Uftade. Uftade se u kritičnom stanju bori za život. Ajšen i obitelj Katiboglu očajni su. Hoće li Uftade pobijediti u borbi za život? Dok Savaš polako skuplja sve konce velike zamke, Atifa i Neslihan, koji vide da se on zbližava s Hulijom, uhvati panika. 

>>Rezan i Savaš namjeravaju se osvetiti za svoju pogaženu čast

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.