Sudbonosno 'DA'

Udala se Sandra Paović, Milan Bandić bio je poseban gost

Foto: Facebook
Sandra Paović
Foto: Facebook
Sandra Paović
Foto: Facebook
Sandra Paović
29.07.2014.
u 10:24
Poseban uzvanik na najljepšem danu njihova života bio je i zagrebački gradonačlenik Milan Bandić koji je na svom Facebook profilu objavio nekoliko fotografija s vjenčanja.
Pogledaj originalni članak

Nakon mjeseci rehabilitacije nakon što je preživjela tešku prometnu nesreću, stolnotenisačica Sandra Paović izrekla je sudbonosno DA.

Njezin zaručnik Daniel Lazov je tri godine prije Sandre, prilikom skoka na glavu u rijeku Sutlu, zadobio slične ozljede te je bio na rehabilitaciji u toplicama. Teška sudbina koja ih je zadesila ih je i spojila te je par prije vjenčanja bio više od godinu i pol u vezi. Nakon što je skupljao hrabrost da je zaprosi, Daniel je to učinio na Silvestrovo.

Poseban uzvanik na najljepši dan njihova života bio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je na svom Facebook profilu objavio nekoliko fotografija s vjenčanja.

 

>>Sandra Paović: Neka je 2014. i pola koraka ljepša

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

DR
dragica949
12:14 29.07.2014.

Per aspera, ad astra.sretno dragi hrabri mladi ljudi.

AN
Android
11:41 29.07.2014.

Sretno!

LI
ličkiustanik
12:38 29.07.2014.

Lijepi i mladi ljudi pred kojima je život.

Još iz rubrike Showbiz