Dobra vijest

U prodaji je još 500 ulaznica za koncert Justina Biebera

Foto: PR FOTO
Justinu Bieberu u Zagreb dovodi i grupu Mic LOWRY
Foto: PR FOTO
Justinu Bieberu u Zagreb dovodi i grupu Mic LOWRY
Foto: Instagram/Justin Bieber
Justin Bieber
14.10.2016.
u 08:33
Glazbena zvijezda 9. studenog održat će koncert u Areni Zagreb, a zbog velikog interesa obožavatelja produkcija je odlučila napraviti dodatna mjesta oko pozornice za fanove.
Pogledaj originalni članak

Manje od mjesec dana ostalo je do zagrebačkog koncerta najpopularnije svjetske glazbene zvijezde Justina Biebera. Iako je koncert, koji će se održati 9. studenog u Areni Zagreb službeno rasprodan još prije par mjeseci, za ulaznicama i dalje vlada potražnja kakva nije zabilježena još od legendarnog nastupa grupe U2 u Zagrebu. 

Upravo je zato u dogovoru s menadžmentom i produkcijom pronađeno rješenje da se uz predviđenu scenografiju napravi prostor za dodatna mjesta oko pozornice kako bi u nastupu svog idola moglo uživati još nekoliko stotina fanova. Beliberi koji još niste stigli nabaviti svoju ulaznicu dobit će priliku za to jer će u ponedjeljak, 17. listopada, u 12 sati u prodaju biti pušteno još 500 ulaznica po cijeni od 565 kuna. 

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
13:24 14.10.2016.

nebi mu oso na koncert ni da mi plati za to