lijepa akcija

U podne su se ujedinile radijske postaje: Svirali su iste pjesme u znak zajedništva i nade

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Foto: Screenshot
Foto: Josip Regović/PIXSELL
Foto: Josip Regović/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Sanacija centra grada nakon jučerašnjeg potresa
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Sanacija centra grada nakon jučerašnjeg potresa
23.03.2020.
u 14:05
Naime, u znak zajedništva i nade zasvirali su iste pjesme – „Moju domovinu“ Band Aida i „Insieme“ Tota Cutugna.
Pogledaj originalni članak

Najslušanije i najpopularnije hrvatske radijske postaje od sjevera do juga zemlje ujedinile su hrvatski radijski eter  danas točno u podne. Naime, u znak zajedništva i nade zasvirali su iste pjesme – „Moju domovinu“ Band Aida i „Insieme“ Tota Cutugna. 

 

Tako su radijske postaje Narodni, Radio Dalmacija, Antena Zagreb, Otvoreni radio, Radio Kaj, Enter Zagreb, Ultra Split, Gold FM i Extra FM ujedinili svoje slušatelje, te tako poslali poruke snage i ohrabrenja „slušamo vas - niste sami - zajedno pobjeđujemo" usamljenima, izoliranima, evakuiranima, cijeloj zemlji u ovim izvanrednim okolnostima.

 

 Zajedničku akciju potpore i solidarnosti građanima Hrvatske u trenucima krize pokrenule su Udruga Hrvatski radijski forum kao članica Udruženja europskih radio postaja i HUP - Koordinacija komercijalnih radio postaja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.