leon lučev

"U ožujku snimam u Njemačkoj pa učim njihov težak jezik"

Foto: 'Goran Jakus/PIXSELL'
'18.01.2011.,Zagreb - U Branimir centru u Cinestaru odrzala se premijer filma pod nazivom 2 Suncana dana u kojoj glavne uloge glume Maya Sansa, Leon Lucev, aredatelj filma je Ognjen Svilicic. Leon Luc
Foto: 'Goran Jakus/PIXSELL'
'18.01.2011.,Zagreb - U Branimir centru u Cinestaru odrzala se premijer filma pod nazivom 2 Suncana dana u kojoj glavne uloge glume Maya Sansa, Leon Lucev, aredatelj filma je Ognjen Svilicic. Maja San
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
lučev
19.01.2011.
u 20:00
U filmu Ognjena Sviličića Leon glumi turističkog vodiča, no šibenski glumac nikad nije radio taj posao niti se poput svojeg lika našao u životnoj opasnosti
Pogledaj originalni članak

Filmom "2 sunčana dana" redatelja Ognjena Sviličića glumac Leon Lučev, koji u njemu igra sirovog turističkog vodiča Stipu, bio je zadovoljan kada ga je prvi put pogledao. A zadovoljstvo mu se dodatno povećalo kada ga je u utorak još jednom vidio na zagrebačkoj premijeri. Iako je u pitanju drama o dosadi inozemnog bračnog para, Leon film vidi drugim očima.

– Iz perspektive mojeg lika, film je čista komedija. Bilo je zabavno snimati ga – kazao je Lučev. Šibenski glumac nikada nije, kaže, radio kao turistički vodič niti se poput svojeg lika u zbilji našao u životnoj opasnosti. Film je višejezičan, ipak, Leonov lik u njemu ostao je odan čistoj hrvatskoj psovki. No glumac će se okušati i u glumi na stranom jeziku.

– Tečno govorim samo hrvatski jezik. Stoga sam radi svojeg novog filma, koji nastaje u srpsko-njemačko-francuskoj koprodukciji, bio u Berlinu na učenju njemačkog jezika. Potkraj ožujka odlazim na snimanje u Njemačku – kaže Leon.

O navodnom razvodu od supruge Ivane, o čemu se nedavno pisalo, nije rekao ni riječi, ali ona s njim nije došla na premijeru, što joj je prije bio običaj.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.