Modni zaokret

U ovakvom izdanju još niste vidjeli Ivu Jerkoviću

Foto: Maja Kljaić
Iva Jerković
Foto: Maja Kljaić
Iva Jerković
Foto: Maja Kljaić
Iva Jerković
Foto: Maja Kljaić
Iva Jerković
Foto: Maja Kljaić
Iva Jerković
07.11.2016.
u 18:49
Manekenka i voditeljica koju najčešće vidimo u izazovnim večernjim haljinama postala je ambasadoricom jedne sportske modne marke iz Brazila
Pogledaj originalni članak

Prve su asocijacije koje budi spomen Brazila sunce, pješčane plaže, karneval i najljepše djevojke na svijetu. Seksi, sportskih silueta i preplanule sjajne kože, Brazilke daju do znanja da brinu o svom izgledu i zato ne čudi što upravo iz Brazila stiže novi brend – Bia Brazil Activewear.  Dizajn ovog brenda sasvim je prilagođen ženama koje i tijekom bavljenja sportskim aktivnostima žele izgledati privlačno i lijepo.

Ovaj brend poseban je i po tome što u svojim sportskim kolekcijama uz tajice i topove u ponudi ima i sportske kombinezone i sportske bodije. Naša poznata voditeljica i manekenka Iva Jerković savršeno je utjelovila "Bia Brazil djevojku". Iako smo Ivu navikli vidjeti uglavnom u izazovnim večernjim haljinama, manekenka je velika pobornica sportskog načina života i omiljene aktivnosti su joj trčanje, planinarenje Sljemenom, vožnja biciklom... Sportska kolekcija ove brazilske modne marke dostupna je u Arena Centru u Zagrebu.

>>Iva Jerković i Vanja Halilović predstavile novo lice Svaroga

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KA
Karizma
22:49 07.11.2016.

Dajte molim vas iz aviona se vidi koliko su se decki trudili da ih retusiraju.Pa to su vec stare koke i njihovo vrijeme je davno proslo ali mora da dave svoje sponzore da se jos mogu prodavati kao posvuduse

DU
Deleted user
21:05 07.11.2016.

mafiabraut..... :-)

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
19:52 07.11.2016.

dobra mala