IMA TKO HOĆE

U novoj godini, novi život za 'Stažiste'

01.01.2009.
u 13:37
Pogledaj originalni članak

Nadrealistička komična serija o mladim liječnicima "Scrubs" ("Stažisti"), i već je snimljena epizoda koja je trebala biti veliko finale. Priče koje su se protezale kroz nekoliko sezona morale su na brzinu biti privedene kraju, jer NBC više nije bio zainteresiran za seriju koja privlači za Ameriku mali broj od 6.3 milijuna gledatelja po epizodi, i odlučeno ej da sedma sezona bude i zadnja.

Međutim, nije sve gotovo; ako NBC neče, na TV-mreži ABC nisu bili agdljivi, i odlučili su svojim više-manje uspješnim dramskim serijama dosati i komičnu, što im je dosad bilo deficitarno; novonaručenih 18 epizoda nove sezone ipak će, od 6. siječnja, biti prikazane na televiziji, ali na ABC-u.

Stephen McPherson, koji je prije sedam godina i smislio seriju, danas radi an ABC-u i posebno mu je drago što je svojoj seriji uspio osigurati dostojan kraj. A možda to i ne bude kraj, ako ABC bude zainteresiran za još epizoda nakon dogovorenih 18, premda glavni glumac serije Zach Braff  ("J.D.") sigurno odlazi – želi se posvetiti glumačkoj i redateljskoj karijeri na filmu.

No, Braff je izjavio da je i dalje spreman snimati "voice-overe", i svojim glasom komentirati ardnju serije kao i dosad, samo bez njega. McPherson i Bill Lawrence, koautor serije, već snimljaju kakva bi mogla biti ta nova serija s nekima od starih likova, možda čak i pod novim imenom. "Morala bi biti ono što je 'Frasier' bio za 'Kafić uzdravlje'," kaže Lawrence.



Pogledajte na vecernji.hr