hr demo klub

U klubu Boogaloo 30. studenoga natjecanje naših demo-skupina

Foto: Marko Prpić/Pixsell
martina (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
martina (1)
Foto: Hard Place
mangora
27.11.2011.
u 10:00
Sretnici su koji će na velikom koncertnom događaju – koje će voditi Martina Validžić – u srijedu zasvirati pred brojnom publikom D’gump iz Zaprešića, Louder iz Varaždina, Radio Aktiv iz Pule, Next Time iz Požege, Luft iz Zagreba,...
Pogledaj originalni članak

Zagrebački klub Boogaloo 30. studenoga pretvorit će se u meku domaćih demo-bendova. Tada će se, naime, održati veliki finale HR demo kluba. U proteklih godinu dana stručni žiri, sastavljen od uredničke ekipe Hrvatskog radija, glazbenih kritičara, izdavača i glazbenika, preslušao je brojne pristigle radove te u nekoliko krugova izabrao osam finalista.

Sretnici su koji će na velikom koncertnom događaju – koje će voditi Martina Validžić – u srijedu zasvirati pred brojnom publikom D’gump iz Zaprešića, Louder iz Varaždina, Radio Aktiv iz Pule, Next Time iz Požege, Luft iz Zagreba, Darkvud iz Sinja, Mangora iz Zagreba i Seine iz Varaždina. Osim što je svaki sastav tijekom natjecanja dobio priliku da se promovira, najbolje tek slijedi.

Naime, sastav koji u finalu bude najbolji i najuspješniji prema glasovima stručnog žirija, publike i čitatelja portala Muzika.hr osvojit će glazbenu oprema Mega muzike Fender, snimanje CD-a u studijima HR-a, izdavanje albuma u suradnji s diskografskom kućom Spona te samostalni koncert u klubu Hard place u Zagrebu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.