ne predaju se

U jeku skandala AC/DC izdali novi album "Rock or Bust"

Foto: Promo
U jeku skandala AC/DC izdali novi album "Rock or Bust"
03.12.2014.
u 16:37
Naime, bubnjar Phil Rudd (60) na sudu se izjasnio nevinim za optužbe da je dvojici muškaraca prijetio ubojstvom, preciznije da je planirao unajmiti ubojicu koji će ih ubiti
Pogledaj originalni članak

Nakon šest godina australski hard rock bend AC/DC izdao je novi studijski album "Rock or Bust". Netradicionalna, posebno dizajnirana 3D naslovnica pri pomicanju daje iluziju eksplozije legendarnog AC/DC logotipa. Dosad su objavljeni singlovi/spotovi za pjesme Play Ball i Rock Or Bust.

Nosač zvuka izbacili su u jeku skandala koji potresa kultnu grupu. Naime, bubnjar Phil Rudd (60) na sudu se izjasnio nevinim za optužbe da je dvojici muškaraca prijetio ubojstvom, točnije, da je planirao unajmiti ubojicu koji će ih ubiti.

O predmetu će se na sudu opet raspravljati u veljači. Rudda nema na fotografiji kojom je AC/DC najavio izlazak novog albuma pa se nagađa da je izbačen iz benda.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
11:45 04.12.2014.

Eto, ni kos njih ne vrijedi presumpcija nevinosti :( Bmk jel u bendu, ja ga vidio dok je bio!