Prave zvijezde

U Beogradu za popularnog Onura i Šeherezadu policijsko osiguranje

Foto: Anto Magzan/PIXSELL
U Beogradu za popularnog Onura i Šeherezadu policijsko osiguranje
08.12.2010.
u 16:36
Iako su organizatori pokušali sakriti točno vrijeme njihova dolaska, glumci će u zračnu luku “Nikola Tesla” sletjeti u petak oko 14 sati
Pogledaj originalni članak

Najpopularniji turski glumačko-bračni par Halit Ergenç i Berguzar Korel u petak konačno stižu u Beograd, na radost velikog broja obožavatelja serije "1001 noć" svih okolnih zemalja.

Iako su organizatori pokušali sakriti točno vrijeme njihova dolaska, glumci će u zračnu luku “Nikola Tesla” sletjeti oko 14 sati, odakle će u policijskoj pratnji produžiti do hotela "Hayat".

Šeherezada i Onur odsjest će u predsjedničkom apartmanu, a za boravka u Beogradu prošetat će se Knez Mihailovom ulicom te večerati u "Kalemegdanskoj terasi".

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.