Bez oprosta

Tyson: Bivša djevojka pojela mi je jednog od mojih dragih golubova

Foto: Press Association/PIXSELL
Tyson: Bivša djevojka pojela mi je jednog od mojih dragih golubova
26.04.2013.
u 19:23
Poznatog boksača, inače velikog ljubitelja ptica, traumatizirao je bezobziran potez njegove tadašnje djevojke
Pogledaj originalni članak

Poznat je kao neustrašiv borac u ringu, ali Mike Tyson ima i nježniju stranu osobnosti. Poznati boksač otkrio je da je bio traumatiziran nakon što je njegova bivša djevojka skuhala i pojela jednu od njegovih ptica i to pred njim, prenosi Daily Mail.

Četrdesetšestogodišnjak, koji utrke golubova naziva svojom prvom ljubavi, od svoje devete godine uzgojio ih je više od 350. Nakon što je upitan je li ikad pojeo jednu od svojih životinja, rekao je da je pokušao kada mu je jedna od bivših djevojaka rekla da ne razumije njegovu strast prema pticama.

– Pokušao sam pojesti jednu od svojih ptica. Hodao sam s jednom djevojkom i rekla mi je: "Ne znam zašto uzgajaš te proklete ptice, trebao bi ih pojesti!". Uzela je jednu od ptica, skuhala je i pojela je! Ja jednostavno nisam mogao to učiniti – priznao je Tyson dodavši da joj to nikada nije oprostio i kako je to jedan od razloga zašto mu je bivša.

Tyson je od još od djetinjstva fasciniran tim pticama.

– One su bile moj bijeg od stvarnosti. Bio sam ružan i debeo. Klinci su me stalno zadirkivali. Jedina radost koju sam imao bili su golubovi – objasnio je bivši boksač.


>>Mike Tyson: Bio sam totalni šupak

>>Mike Tyson: Bio sam lud kad me žena prevarila s Bradom Pittom

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.