druga epizoda

'Tragovi' donose šokantne informacije o smrti omiljenog župnika

Foto: Nova TV
'Tragovi' donose šokantne informacije o smrti omiljenog župnika
24.05.2016.
u 12:43
Kroz 40 minuta trajanja epizode, gledatelji će imati priliku vidjeti ispovijesti župljana, osumnjičenih, dok će o samom slučaju govoriti policijski istražitelji, forenzičari te istražna sutkinja koja je rukovodila slučajem
Pogledaj originalni članak

Nakon uspjeha prve epizode dokumentarne emisije "Tragovi" uz koju je bilo je gotovo 600 tisuća gledatelja, odnosno njih 37,6 posto koji su u tom trenutku bili ispred malih ekrana, Nova TV 25. svibnja donosi i drugu epizodu intrigantne emisije snimane prema istinitom događaju.

"Tragovi" u drugoj epizodi idu korak dalje, a policijska izvješća i svjedoci, Domagoja Mikića – urednika i voditelja, odveli su u Generalski Stol pored Karlovca. Kroz rekonstrukcije i svjedočenja Nova TV donosi misterioznu priču o smrti svećenika Josipa Rafaja, kojega je župljanka pronašla mrtvog neposredno prije misnog slavlja na blagdan Cvjetnice. 41-godišnji svećenik Rafaj bio je omiljen u društvu. Jednostavan, radišan, nesklon sukobima. Tako su 16. ožujka 2008. godine policiji i novinarima mještani Generalskog Stola opisali svog župnika.

Kroz 40 minuta trajanja epizode, gledatelji će imati priliku vidjeti ispovijesti župljana, osumnjičenih, dok će o samom slučaju govoriti policijski istražitelji, forenzičari te istražna sutkinja koja je rukovodila slučajem. Osim dokumentarnih izjava, kriminalistička priča dodatno prati snimane rekonstrukcije samog zločina, kao i najave voditelja s lokacija samog zločina. Ujedno je riječ o emisiji koja se osim vjerodostojnim načinom prikaza sadržaja, dodatno ističe i visokom razinom produkcije.

Ne propustite "Tragove" koji će vam otkriti pozadinu jednog od najintrigantnijih slučajeva u kriminalističkoj praksi u srijedu 25. svibnja od 22.40 sati na Novoj TV!

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZW
zweistein
17:20 24.05.2016.

jel ovo copy/paste valdecove istrage????