Zbog varanja

Tori Spelling želi supruga potpuno poniziti pred milijunima ljudi

Foto: Screenshot
tori spelling
Foto: Screenshot
tori spelling
17.04.2014.
u 20:02
Nakon što je javno prevario, Tori Spelling i suprug Dean McDermott, svoje će bračne razmirice rješavati pred kamerama
Pogledaj originalni članak

Pakao nikad nije izgledao tako strašno kao kad se razljuti reality zvijezda, moglo bi se reći o Tori Spelling i njenom novom realityju. Nakon što je javno prevario, ona i suprug Dean McDermott, svoje će bračne razmirice rješavati pred kamerama, a u njemu je Tori odlučila potpuno poniziti Deana.

- Odluka da se snimi ovaj show ne dolazi od nekoga tko je na čvrstom, dobrom mjestu. Tori je jako, jako uzrujana i ljuta - kaže izvor blizak Tori Spelling.

- Dio nje želi ga potpuno poniziti i da pati pred milijunima ljudi. Želi pravdu, da doista osjeti bol koju joj je nanio - dodaje.

Iako će patiti pred kamerama, ideja da se njihova bračna muka dovede na televiziju bila je isključivo Torina.

- Ona je potpunoj krizi. No, Dean na bilo koji način ne želi biti ponižen. Njegov život ionako je već noćna mora - zaključuje izvor.

>>Varao ju je, a sada će oboje na tome - zaraditi!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Bojko
Bojko
10:03 18.04.2014.

Ja sam na mukama sam s sobom, shvatio sam da sam u večoj banani jer sam uopće otovrio ovu vijest... ne shvaćam što mi se desilo. Gasim laptop, idem meditirati.

RI
RINMA
07:49 18.04.2014.

Svoj prljavi veš iznijeti pred publiku i od toga praviti show. Jasno zarada je zagarantirana. Pit i to je Amerika. Dno.