iznio mišljenje

Tony Cetinski progovorio o politici i Škori, otkrio kojoj stranci bi se priključio

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Tony Cetinski i Mario Mlinarić
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Duško Marušić/Pixsell
Foto: Duško Marušić/Pixsell
Foto: Duško Marušić/Pixsell
Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
Foto: Denis Dujak
Foto: Krasnodar Peršun/HRT
Tony Cetinski
Foto: Instagram
Tony Cetinski
22.05.2020.
u 17:14
Tony kaže da nije protiv cijepljenja, već da želi podići svijest javnosti o pravima izbora. U jednom videointervjuu sugerirao je Marinu Miletiću iz Mosta da organizira prosvjed protiv cijepljenja, a sada je progovorio o politici.
Pogledaj originalni članak

Pjevač Tony Cetinski nedavno je izazvao buru na društvenim mrežama svojim stavovima o cijepljenju. Objavio je nekoliko live videa, a u jednom od njih ugostio je i nogometaša Dejana Lovrena. Tony kaže da nije protiv cijepljenja, već da želi podići svijest javnosti o pravima izbora. U jednom videointervjuu sugerirao je Marinu Miletiću iz Mosta da organizira prosvjed protiv cijepljenja, a o politici je progovorio i za Slobodnu Dalmaciju. 

- Dobivam pozive da se priključim u više stranaka, ali još se nisam odlučio na taj korak. Stranka u koju bih ja ikada pristupio svakako bi bila suverenističkih načela i ideja, a nikako globalističkih i morali bi svi najprije na detektor laži prije nego bih pristupio u neku stranku. Tko zna?! Možda postoji takva - kazao je Tony i otkrio što mislio kolegi Miroslavu Škori.

- Mostovci su više-manje okej, ali Škoro, po mom mišljenju, okuplja jako interesantan profil ljudi oko sebe. Bilo bi najbolje kad bi oni zajedno nastupili. To je moje skromno i nestručno mišljenje. Mislim da Škoro sada ima veliku šansu za trijumf, veću nego na predsjedničkim izborima - zaključio je pjevač.

Podsjetimo, Tony je isto tako nedavno otkrio da sumnja da su mu hakirani svi profili na društvenim mrežama

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

SA
samuraj
20:02 22.05.2020.

Stvarno bitan lik,a samim tim i njegovo mišljenje.

MA
majstorsmora
17:51 22.05.2020.

Prvo se cijepi pa onda glasaj.

AN
Antte
08:10 23.05.2020.

Bi ti u politiku kad bi znao da ćeš se okoristiti. Love nikad dosta. A i duda bi ti bila ministrica, na cijeni su ovi bez osobnih kvalifikacija

Još iz rubrike Showbiz