spektakl

Tomislav Bralić i grupa Intrade otputovali na turneju po SAD-u i Kanadi

Foto: Promo
Tomislav Bralić i grupa Intrade otputovali na turneju po SAD-u i Kanadi
15.10.2014.
u 08:00
Tomislav Bralić i klapa Intrade na sjevernoameričkoj turneji provest će deset dana tijekom kojih će održati pet velikih koncerata
Pogledaj originalni članak

- Nije to putovanje kao i svako drugo! Ova turneja je više od koncertnih nastupa jer ćemo po prvi puta nastupiti na obje sjevernoameričke obale pred publikom koja potječe iz svih krajeva Lijepe Naše - Iako u žurbi, uzbuđeno nam je rekao Tomislav Bralić pred sutrašnji put za Toronto.

Već sutra smo u Torontu gdje dan kasnije nastupamo u Living Arts Centru u Mississaugi, pa potom Vancouver u istoj velikoj dvorani Hard Rock Casina gdje je prije svega nekoliko mjeseci Oliver Dragojević veličanstveno otvorio svoju turneju na ovom kontinentu. Potom San Jose, Los Angeles i uvijek veseli New York.

- Osim velebnih dvorana, odličnog razglasa i scenografije pravo je veselje podružiti se s našim ljudima u hrvatskim centrima diljem SAD-a i Kanade. To je uvijek onaj najljepši momenat svakog našeg gostovanja van granica domovine.

Stoga nije teško letjeti preko bare svaki puta kada nas pozovu. Najljepše je kada uglas pjevamo sve naše pjesme, a na ovoj turneji ćemo ih testirati i poslušati kako su savladali naše najnovije hitove koje još ovdje nismo izvodili. Osim uvijek rado slušane “Zore bile”, “Croatio, iz duše te ljubim”, izvest ćemo I naše novije uspješnice kao što su “Cviće”, sa Splitskog festivala i najnoviji hit “Jastuk od zemlje” koju smo snimili u suradnji sa sjajnim TS “Kristali” iz Županje" - pohvalio se uvijek dobro raspoloženi Bralić.

- Stoga, bez obzira volite li tamburu, ili mandolinu, slavonsku ili dalmatinsku pjesmu dođite jer će biti sjajno. Veselimo se obožavateljima sa kojima ćemo se družiti u Vancouveru, na zapadnoj obali kontinenta. Organizator i naš domaćin produkcijska kuća “Scardona World Music” doista čini sve da ova turneja protekne prema očekivanjima, pa ako je suditi po prijašnjim iskustvima, onda nas doista očekuje veselih desetak dana - na kraju nam je rekao Tomislav Bralić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.