kralj drame

Tom Cruise se smanjuje i želi ići na bolnu operaciju produženja kostiju

Foto: Kento Nara/Geisler-Fotopress/DPA/PIXSELL
Tom Cruise se smanjuje i želi ići na bolnu operaciju produženja kostiju
05.05.2013.
u 19:00
Pedesetogodišnjak visok 170 cm snizio se za 50 mm i spreman je na sve da to stane. Glumac oduvijek pati jer je nizak, a sada je prestravljen angažirao stručnjake za vježbe istezanja
Pogledaj originalni članak

Hollywoodski glumac Tom Cruise (50) primijetio je da s godinama gubi visinu. – Stalno se mjeri, smanjio se za 50 mm i to ga je dotuklo – otkrili su njegovi prijatelji. Postao je još depresivniji kad je vidio fotografije s premijere filma \"Zaborav\" na kojoj je snimljen pokraj glumice Olge Kurylenko.

Kraj nje se, kaže, osjećao kao patuljak. Smetalo mu je što su bivše supruge Nicole Kidman i Katie Holmes bile više od njega, pa je nosio cipele s debelim potplatom. Kako bi ostao na skromnih 170 cm, angažirao je najbolje stručnjake koji će mu pokazati vježbe istezanja, a ako to ne upali, spreman je ići na operaciju produženja kostiju.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.