NEMOGUĆA MISIJA

Tom Cruise povukao neočekivani potez za nastavak snimanja filma

Foto: Tammie Arroyo/PA Photos/Pixsell
Tom Cruise
Foto: Profimedia
Foto: Youtube screenshot
Nemoguća misija
Foto: IPA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
02.09.2020.
u 23:00
Unatoč dobroj namjeri Cruisea, taj je potez navodno na udaru sindikata, koji kažu da bi osoblje, uglavnom međunarodno, moglo kršiti imigracijske zakone zbog brodova koji su privezani u Norveškoj
Pogledaj originalni članak

Tom Cruise navodno je izdvojio 500.000 funti (4,2 milijuna kuna) za iznajmljivanje cruisera u Norveškoj, nastojeći zaustaviti još kašnjenja sa snimanjem svog najnovijeg filma, posljednjeg u nizu franžize "Nemoguća misija". Snimanje je počelo u veljači u Veneciji, a onda je prekinuto nakon uvođenja mjera za sociajlnu distancu. 

Sva daljnja kašnjenja snimanja mogla bi još više odgoditi premijeru filma, pa je Cruise navodno platio oko pola milijuna funti za najam kruzera koji bi djelovao kao hotel u Norveškoj kako bi smjestili produkcijsku ekipu i zaštitili ih.

Foto: Youtube screenshot
Nemoguća misija
Foto: Profimedia
Tom Cruise na setu novog Top Guna
Foto: IPA/Pixsell

Smatra se da će brodovi smjestiti oko 200 djelatnika iz Norveške, s još 200 međunarodnih radnika, koji će također biti na brodu, te biti usidreni u Hellesyltu na istoku zemlje - oko 350 kilometara od Bergena.

Unatoč dobroj namjeri Cruisea, taj je potez navodno na udaru sindikata, koji kažu da bi osoblje, uglavnom međunarodno, moglo kršiti imigracijske zakone zbog brodova koji su privezani u Norveškoj.

Podsjetimo, prvi dio franšize "Nemoguća misija" izašao je još 1996. godine, a dosad snimljenih šest filmova na blagajnama je zaradilo 3,6 milijardi dolara. 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.