Sportski fanatik

Tom Cruise bio je hrvač prije no što je postao akcijski junak

Foto: Pixsell
Tom Cruise bio je hrvač prije no što je postao akcijski junak
25.09.2013.
u 16:11
Glumac je kao 15-godišnjak bio isfrustriran jer su mu se razveli roditeljji pa svu svoju agresiju usmjerio u sport, ali radio je i kao kaskader
Pogledaj originalni članak

Sada se zna zašto je Tom Cruise postao uspješan akcijski glumac u filmovima kao što je “Nemoguća misija”. Naime, već kao tinejdžer počeo je raditi kao kaskader u filmovima, aktivno je trenirao hrvanje i već tada bio nepobjediv.

 

– Uvijek je bio pravi borac i zaslužio je svoj današnji uspjeh. Sa svoje tri sestre doselio se iz Kentuckyja u New Jersey kada mu se majka preudala. Imao je 15 godina i to je teško podnosio pa je svoju agresiju usmjerio u sport – otkrio je Tom Jarrett, kapetan Tomova hrvačkog tima.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.