'VAMP MAJA'

Tko bi joj mogao odoljeti: Maja Lena zavodnički napućila usne

Foto: Facebook
Tko bi joj mogao odoljeti: Maja Lena zavodnički napućila usne
24.12.2012.
u 11:59
Studentica se 'skockala' napućila usne, fotografirala se i odlučila da je zadovoljna s fotografijom te je objavila na Facebooku. U ovako seksi izdanju dugo je nismo vidjeli
Pogledaj originalni članak

Navikli smo je vidjeti u raznim izdanjima, ali ovako seksepilnu je nismo već neko vrijeme vidjeli. Studentica se \'skockala\' napućila usne, fotografirala se i odlučila da je zadovoljna s fotografijom te je objavila na Facebooku. 

Maja Lena Lopatny (21) na fotografiji ima naglašene oči, a usnice je našminkala tako da joj izgledaju punije. Zavodnički se namjestila i fotografirala trenutak kad je bila spremna osvojiti svakog muškarca. 

- Sebe ne smatram celebrityjem, ja sam studentica novinarstva koja radi javan posao i ima slavne roditelje. Svi imamo dozu narcisiodnosti u sebi, pa eto, imam je i ja - komentirala je Maja nedavno objavljivanje fotografija na društvenom mrežama.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
12:14 24.12.2012.

Tko je to?

SA
sandy567
12:16 24.12.2012.

uzas koga briga za tu malu,tko je ona i sta je...ista mama..

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
17:36 24.12.2012.

Excuse me... ali tko je ona ? Pjevačica ? Estradna umjetnica ? VOditeljica ? Učesnica Plesa sa zvijezdama ili Hrvatska traži zvijezdu ? Znanstvenica ? Never heard.... & BTW očajna je