preuređena kultna Stotka

Tina Katanić i Ivan Zak blagoslovili otvorenje Cluba 100

Foto: Hassan Haidar Diab
tina katanić
Foto: Hassan Haidar Diab
club 100
Foto: Hassan Haidar Diab
club 100
Foto: Hassan Haidar Diab
club 100
Foto: Hassan Haidar Diab
club 100
Foto: Hassan Haidar Diab
club 100
Foto: Hassan Haidar Diab
club 100
22.08.2014.
u 12:20
Gradonačelnik Dražen Barišić službeno je otvorio kultni Club 100 u Velikoj Gorici...
Pogledaj originalni članak

Gradonačelnik Dražen Barišić službeno je otvorio kultni Club 100 u Velikoj Gorici. Novo uređenje Cluba 100 potpuno je promijenilo lice 'legendarne goričke Stotke' koja će i dalje biti mjesto stvaranja nezaboravnih uspomena na nadolazećim koncertima i tulumima. Otvorenju su prisustvovali i zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec, poznati fotograf Stephan Lupino kao i mnogo poznatih iz javnog kulturnog života Velike Gorice.

Voditeljica programa Tina Katanić koja je svojim izgledom zaustavila dah muškom spolu i bila glavna atrakcija. Gradonačelnik Barišić kazao je kako je otvorenje stotke dio razvojnog kulturnog i društvenog programa Velike Gorice. - Na ovom mjestu skupljaju se svi, od najmlađih do najstarijih i iz svih slojeva društva. U istom kompleksu nalazi se kino, knjižnica i čitaonica te razne radionice, istaknuo je Barišić. Vlasnik kluba Damir Milišić zahvalio se obitelji i prijateljima na podršci u ostvarenju ovoga projekta. Nekoliko stotina uzvanika do ranih jutarnjih sati zabavljalo se uz Tamburaški sastav Barabe i Ivana Zaka.

>>Tina Katanić tražila akumulator pa završila na Hitnoj

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:28 22.08.2014.

kultni klub u Velikoj Gorici. I o tome pise Haso...