vatre ivanjske

Tilda u hospiciju s Patrikom priprema svoj grandiozni povratak

Foto: RTL
vatre ivanjske
Foto: RTL
vatre ivanjske
Foto: RTL
vatre ivanjske
Foto: RTL
vatre ivanjske
30.10.2014.
u 15:35
Viktor je zatečen Klarinom objavom o trudnoći. Klara poludi na njegovu reakciju i želi otići s imanja
Pogledaj originalni članak

Ani se učini da je vidjela Tildu, a takvu je zatječe Dinka kojoj Ana konačno priznaje svoje sumnje. Dinka je uvjerava da je to nemoguće. Dok Dinka psihološki opravdava Anine sumnje, Tilda u hospiciju s Patrikom priprema svoj grandiozni povratak.  Ana u ordinaciji zaprima poziv iz hospicija i saznaje da je Tilda ipak živa. Hitno odlazi ondje i nalazi Tildu u naizgled jako lošem stanju.

Viktor je zatečen Klarinom objavom o trudnoći. Klara poludi na njegovu reakciju i želi otići s imanja, ali je Viktor zaustavi. Nastoji je uvjeriti da je sretan. Bez obzira na Viktorovu sreću, Klara još uvijek nije sigurna da će lažnom trudnoćom uspjeti upecati Viktora. Zato odlazi do Bože i povjerava mu da će uskoro postati djed.

Kada Viktor odlazi kod Marije po utjehu zbog Klarine trudnoće, ondje zatiče Andriju koji se upravo vratio i traži oprost za svu štetu koju je Viktoru nanio. Elena uviđa da je Božo drži u šaci te odlazi Petru i laže da joj Božo ne da razvod. Elena ponudi rješenje u nadi da će preduhitriti Božu – neka Petar hitno plati odvjetnike i preuzme imanje. No Petar je na rubu bankrota! Što će učiniti?

>>Tilda ucjenjuje Patrika fotografijama njega i mrtve Sabine

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.