tri sata spektakla

Thompsonov koncert na Poljudu dobio DVD izdanje

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
thompson
Foto: Screenshot
thompson
Foto: Screenshot
thompson
Foto: Screenshot
thompson
16.11.2013.
u 07:00
Kao najbolje najava velikog subotnjeg koncerta Thompsona i benda u zagrebačkom Domu sportova, u prodaju od danas kreće DVD sa lipanjskog koncerta na Poljudu u Splitu
Pogledaj originalni članak

Kao najbolje najava velikog subotnjeg koncerta Thompsona i benda u zagrebačkom Domu sportova, u prodaju od danas kreće DVD sa lipanjskog koncerta na Poljudu u Splitu.

"Thompson - Poljud Live!" DVD je izdanje velikog koncerta kojeg je Thompson 30. lipnja održao ispred 50.000 ljudi. Na dvostrukom DVD-u u trajanju preko tri sata, našao se i cijeli koncert i bonus DVD-om na kojem se nalazi sve o snimanju novog albuma "Ora et labora", snimke s prvog koncerta na turneji u Münchenu, kao i scene iz backstagea s poljudskog koncerta. 

U Zagrebu ove subote Thompson nastupa nakon šest godina, a cijena ulaznice je po 90 kuna.

>>'Preseljenje u Split je moj povratak iskonu'

>>Thompson 16. studenoga napokon u Zagrebu!

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JO
josipmacek
18:37 18.11.2013.

marko čestitke Hrvatska se i tako brani-