Koncert na Poljudu

Thompson za nedjelju obećava neviđen spektakl

Foto: Ivana Ivanovic/ PIXSELL
Thompson za nedjelju obećava neviđen spektakl
26.06.2013.
u 13:44
Marko Perković Thompson priredit će u nedjelju na poljudskom stadionu spektakl kakav hrvatska koncertna publika svih profila još nije doživjela od domaćeg izvođača.
Pogledaj originalni članak

Marko Perković Thompson priredit će u nedjelju na Poljudu spektakl kakav hrvatska koncertna publika svih profila još nije doživjela od domaćeg izvođača. Na konferenciji za novinare u srijedu predstavljena je megaprodukcija startnog koncerta Thompsonove nove turneje kojom će se promovirati trenutačno vjerojatno najprodavaniji domaći album "Ora et Labora" kojom će se pokušati nadmašiti ionako impresivne brojke s prošle turneje "Bilo jednom u Hrvatskoj".

– Ovaj mi koncert puno znači. Moja ekipa dosad je skupila jako puno iskustva, ali nastup na Poljudu poseban je izazov – kazao je Thompson, čija je želja bila da turneja krene "od kuće", iz Splita, za razliku od prošle na kojoj je premijerni nastup održan 2007. na stadionu Maksimir u Zagrebu. Organizator koncerta Tomislav Mrduljaš iz splitskog Dalmacijakoncerta kaže nam da je zanimanje za koncert, za koji je u prodaju pušteno gotovo 50 tisuća ulaznica, veliko, a očekuju se i brojni autobusi s Thompsonovim obožavateljima iz cijele Hrvatske, posebno Dalmacije, te iz susjedne Bosne i Hercegovine.

Uzbuđen je i Thompsonov menadžer i producent turneje Zdravko Barišić. – Bez lažne skromnosti, publiku čeka nešto dosad neviđeno na našim prostorima, ni na čemu se nije štedjelo. Želimo hrvatskim ljudima ponuditi jednu lijepu priču i vrhunski doživljaj – kaže Barišić.

>>Thompson nastupio u Münchenu – proba za spektakl na Poljudu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.