odmor s obitelji

Nina Kraljić vraća se kući: Moram priznati da nije bilo lako oprostiti se

Foto: Facebook
nina kraljić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
nina kraljić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
nina kraljić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
nina kraljić
Foto: Nino Barhanović
nina kraljić
Foto: Nino Barhanović
nina kraljić
Foto: Screenshot
nina kraljić
Foto: Dario Njavro/HTV
nina kraljić
Foto: Screenshot
nina kraljić
29.04.2015.
u 19:15
Pobjednica ''The Voicea'' lagano se oprašta od Zagreba. Nina Kraljić napustila je glavni grad i otišla u Lipovljane. Prije odlaska oprostila se od grada, ali i svih koje je upoznala
Pogledaj originalni članak

Pobjednica 'The Voicea' oprašta se od Zagreba. Nina Kraljić napustila je glavni grad i otišla u Lipovljane. Prije odlaska, oprostila se od grada, ali i svih koje je upoznala.

"Danas se ide doma. Nevjerojatno koliko se čovjek zbliži s ljudima, prostorom i sto milijuna sitnica. Neobično je otići iz Zagreba, ali i iz hotela u kojem su mnogi od nas kandidata živjeli ovih par mjeseci i skupa prolazili cijelu ovu veliku pustolovinu. Moram priznati da nije bilo lako oprostiti se. Nadam se da bez obzira što nas priroda života razdvaja po gradovima i raznim životnim prilika i što je show završio, ćemo se opet skupa naći. Veliki pozdrav svima. Slavonijo, dolazim", napisala je Nina na svom Facebooku.

Iako već ima potpisan ugovor s Universal Musicom te će se neminovno vratiti u Zagreb, emotivno je bilo oprostiti se od svega što je proživjela posljednjih mjeseci.

 

>>Nina tek pobijedila, a The Voice već kreće u potragu za talentima druge sezone showa!

>>Nina Kraljić pobijedila u prvom 'The Voiceu'!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

BR
brodludjaka
22:26 29.04.2015.

Genijalna cura, prekrasnog glasa!!!! Biti će vrhunska pjevačica!!!!

PL
plotto
11:00 30.04.2015.

Nina Kraljić ,najbolje da si otišla doma da se malo opustiš među svojima i razmisliš. Vjerujem da ponude pljušte sa svih strana.Znam da si pametna i da se znaš čuvati pohlepnih menadžera koji sanjaju o brzoj zaradi koji bi te rado unovčili.Tvoj je glas predragocjen da bi pjevao nešto što je prosječno i iskomercijalizirano.Nemoj raditi kompromise jer si u poziciji da to možeš. Sjećam se Natali Dizdar,koja je nakon SSNMT imala sličnu situaciju kao ti,iako je ovdje medijska pozornost još puno naglašenija.Ona je odbila sve nemoralne ponude i našla svoj put.Zbog toga je danas cijenim još vise,ne samo kao vrhunsku pjevačicu,nego i kao osobu.I primjetio sam još nešto u toj poveznici između tebe i Natali,a to je snažna obiteljska potpora i podrška.Vidjelo se na tvojim roditeljima i mlađoj sestri koliko ste povezani.To je tvoj veliki ulog u tome čime se baviš.Za tebe sam uvjeren da ćeš naći svoj put i bez kompromisa.