new york city

Tetovirani zamjenik šerifa zaludio žene! Sve žele da ih privede

Foto: Instagram/Miguel Pimentel
miguel pimentel
Foto: Instagram/Miguel Pimentel
Miguel Pimentel
07.06.2015.
u 12:45
Postao je senzacija jer žene za njime naprosto lude; mnoge žele da ih privede baš on.
Pogledaj originalni članak

Bivš marinac i aktualni policajac, tetovirani zamjenik šerifa New York Cityja Miguel Pimentel (33) zaludio je žene koje ga masovno prate na Instagramu gdje objavljuje fotografije. Postao je senzacija jer žene za njime naprosto lude; mnoge žele da ih privede baš on.

Za New York Daily News Pimentel je izjavio da se cijela priča toliko otela kontroli da mu žene otvoreno prilaze na cesti, a to se nimalo ne sviđa njegovoj djevojci s kojom je u vezi već dvije godine. Služio je u Afganistanu i Iraku, a tijekom rada u vojci otkrio je bodybuilding pa su svakodnevni treninzi postali dio njegove svakodnevnice. 

Nedavno je otkrio da su njegove fotografije koristili online prevaranti kako bi zaveli djevojke. Unatoč tome, zadovoljan je: "Mislim da je to sjajno. Svatko od nas voli malo pozitivnog publiciteta".

 

 

>> Pique burno proslavio naslov tulumareći sa Shakirom

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

NE
neboiznadzagreba
13:16 07.06.2015.

Na slici gore poza mislioca , donja slika poza atlete , u sredini tekst tako neinteligentan da ga nitko nije potpisao ; svakim danom , u svakom pogledu, VL ruši sliku o tome što su dobre novine .

DE
dexking
13:51 07.06.2015.

O božedragi....zatupljivanja masa...

D1
d12345
15:23 07.06.2015.

Novinara je očito sramota ovog članka da se nije ni htio potpisati....hahaha