Mario Todorović

Teško je pronaći djevojku koja razumije moj stil života

Foto: Goran Matijašec
Mario Todorović
Foto: Goran Matijašec
Mario Todorović
Foto: Goran Matijašec
Mario Todorović
Foto: Goran Matijašec
Mario Todorović
Foto: Goran Matijašec
Mario Todorović
Foto: Goran Matijašec
Mario Todorović
Foto: Goran Matijašec
Mario Todorović
27.07.2015.
u 09:29
Plivač Mario Todorović uoči odlaska na SP u Rusiju snimio je zanimljiv editorijal, ispričao kakve djevojke voli i kako održava liniju
Pogledaj originalni članak

Naš najbolji plivač Mario Todorović danas odlazi na Svjetsko prvenstvo u Rusiju. Dio njegovih posljednjih priprema prije odlaska na SP fotoaparatom je zabilježio Goran Matijašec, a Mario nam je ispričao koliko odricanja zahtijeva ovaj sport, kako održava svoju atletsku građu tijela i ima li djevojku.

– Pripreme za Rusiju trajale su četiri mjeseca i odvijale su se u Americi, Šibeniku i Zagrebu – kaže plivač podrijetlom s Korčule koji je plivati naučio već s četiri godine. Sport je volio odmalena i, osim plivanjem, bavio se i vaterpolom i rukometom. – Oduvijek volim plivanje, ali ozbiljnije sam se njime počeo baviti 2003. kada sam došao u Zagreb. Tu su krenuli pravi treninzi pod stručnim vodstvom – kaže Todorović. Osim napornih treninga za Todorovićevu atletsku građu zaslužan je i poseban režim prehrane.

– Liniju održavam kuhanjem kod kuće jer sam tako najsigurniji u to što jedem. Brzu hranu ne jedem baš, pokleknem koji put, ali rijetko – kaže Mario. Njegov sportski duh ne miruje ni kad je na godišnjem pa umjesto izležavanja na plaži uvijek radije odabire igranje picigina s društvom ili jedri na dasci.

– Volim pobjeći i izvan Korčule na druge otoke te vidjeti njihove čari – kaže. Kako dva puta dnevno ima treninge koji traju tri sata, vremena za provode i upoznavanje djevojaka nema puno. – Trenutačno nemam djevojku. Inače volim djevojke koje razmišljaju svojom glavom, ne moraju nužno biti sportašice, ali moraju razumjeti moj život sportaša koji je pun odricanja – kaže. (aj)

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz