PROMO

Telemach za još ljepše blagdane korisnicima otključava EON-ove kanale i Videoklub

Telemach za još ljepše blagdane korisnicima otključava EON-ove kanale i Videoklub
13.12.2022.
u 11:59
Otključavanje kanala i Video kluba za svakoga će donijeti nešto
Pogledaj originalni članak

I ove godine tijekom blagdanskog razdoblja Telemach daruje sve nove i postojeće EON TRIO i EON TV korisnike pa će tako u razdoblju od 13. prosinca 2022. do 17. siječnja 2023. moći uživati u još više domaćih i međunarodnih televizijskih kanala, kao i novim naslovima u Video klubu. Tako će u najljepšem dobu godine korisnici EON START i EON FULL paketa dobiti pristup dodatnim kanalima i sadržajima, a korisnici EON PREMIUM paketa dobivaju dodatni katalog u Video klubu.

Korisnici neće biti „osuđeni“ na televiziju u dnevnom boravku jer je EON dostupan i na mobitelima, tabletima i računalima. Niti tzv. Smart TV nije nužan za gledanje sadržaja preko EON-a jer EON Smart Box svaku televiziju pretvara u Smart TV.

Novi korisnici će tako besplatno moći probati EON u razdoblju od 30 dana te uživati u sadržajima koje nude kanali poput CineStar Premiere 1 i 2, Pickbox TV-a, Disneyja, AXN-a i brojnih drugih iz EON-ove bogate ponude. Sve kanale moguće je premotati do sedam dana unatrag tako da ne postoji bojazan od propuštanja omiljenih sadržaja. Osim toga, korisnici će dobiti nove naslove i sadržaj u Video klubu. EON PREMIUM korisnike čeka poklon u Video klubu, dok će START i FULL korisnici moći gledati naslove u otključanim katalozima poput CineStar Premiere Plus i Pickbox NOW.

Otključavanje kanala i Video kluba za svakoga će donijeti nešto – najmlađi će moći preko EON Kids profila uživati u animiranim serijama i filmovima namijenjenih djeci. Zahvaljujući zaštiti profila PIN-om stariji neće morati brinuti da će se prikazivati sadržaji van dječje domene, a pomoću posebnog EON Kids daljinskog upravljača mališani će moći pretraživati sadržaje sigurno, po glavnim junacima iz crtića.

Sportski fanovi posebno će uživati u ekskluzivnom sadržaju i kvaliteti prijenosa koji donosi SportKlub, a uz kristalno jasan prikaz sportskih natjecanja za određene sadržaje nudi se i EON Sports Mode pomoću kojega se mogu pratiti poredci na ljestvicama, sastavi i formacije timova, statistika, tijek utakmice i drugi detalji koji i najpredanijim gledateljima nekad promaknu zbog sportskih uzbuđenja.

HASSANOVI RATOVI

'Kada je počeo taj rat, bio sam desetogodišnje dijete s puškom u ruci. Ranjen sam više puta, izgubio sam brata, prijatelje'

Večernjakovci Hassan Haidar Diab i Robert Bubalo snimili su dugometražni dokumentarac ‘Hassanovi ratovi’ o životnoj sudbini koja ostavlja bez daha. Iz filma čija je premijera 4. lipnja u Velikoj Gorici može se iščitati da je Hassan, kao obrambeni mehanizam, gotovo izbrisao svu svoju prošlost, koju sada pred kamerama, uz pomoć svoje obitelji, pokušava sklopiti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr