Ipak je pokleknula

Taylor Swift pokazala najmisteriozniji dio svog tijela

Foto: Facebook
Taylor Swift
Foto: Facebook
Taylor Swift
Foto: Facebook
Taylor Swift
Foto: Facebook
Taylor Swift
25.01.2015.
u 13:40
Pjevačica trenutno boravi na Havajima s curama iz benda 'Haim' i uživa u svakom trenutnu njihovog zajedničkog odmora
Pogledaj originalni članak

Taylor Swift počastila je svoje obožavatelje fotografijama s odmora na Mauiju gdje se zabavlja sa članicama benda 'Haim'.

Na jednoj od fotografija cure veselo poziraju na jahti u kupaćim kostimima.Upravo ta fotografija izazvala je najviše pozornosti s obzirom da je pjevačica napokon pokazala dio tijela za kojeg se klela da nikada neće - svoj pupak.

'Ne volim pokazivati pupak. Želim da to bude misterij. Prema onome kako su me do sada viđali u javnosti, možda ni nemam pupak, možda je pirsan. Nitko ne zna.
Napravit ću veliku tetovažu odmah pokraj pupka, to ionako nitko nikada neće vidjeti'- izjavila je nedavno pjevačica za Lucky magazin.

Svoje mišljenje je očito promijenila. Možda su ju cure iz 'Haima' uvjerile da se njen pupak ne razlikuje ni po čemu od drugih.

U svakom slučaju Taylor izgleda besprijekorno, a njeni obožavatelji s nestrpljenjem očekuju nove fotografije u bikiniju.

Foto: Facebook

>>Kraljica top lista i dame s pista! Kako se zabavljaju Taylor i prijateljice

>>Slavna pjevačica obožavateljici poslala 13.000 kuna da otplati studentski kredit

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
13:47 25.01.2015.

Eto super sad mogu ići ručati.

Avatar žorž mudrijaš
žorž mudrijaš
15:06 25.01.2015.

sreče mi moje,ovo je vijest ,jači ste od ,blica ,i ostalih blicnatih listina,poslije proćitanih članaka ostaju samo dvije mogučnosti ,jedna od veselja lupiti glavom u zid i zapjevati ,a druga ,skok kroz zatvoreni prozor u prizemlju sa pjesmom na ustima i srca vesela

Avatar nijeminišta
nijeminišta
14:46 25.01.2015.

zašto niste napisali koja od ove četiri cure je taylor smith?