Tarik Filipović - zavodnik u borbi s nezgodnim urokom

06.02.2009.
u 10:02
Pogledaj originalni članak

Nakon svečane premijere u zagrebačkom Movieplexu, u kina je danas konačno stigao bosansko-hercegovački film “Ritam života”. Topla je to ljudska priča o obitelji i nekim vrijednostima koje su gotovo zaboravljene u današnje, “moderno”, doba, a jednu od glavnih uloga ima i Tarik Filipović. Tarik glumi Damira, velikog oženjenog zavodnika kojemu su preljubi omiljena aktivnost. Upravo zato očajna ljubavnica na njega baca urok - da svaki put ostane ukliješten vaginalnim grčem.

Film je sniman prije gotovo dvije godine u Sarajevu, no Tarik se snimanja jasno sjeća.

– Kao što je slučaj s mnogim produkcijama s ovih prostora, “Ritam života” snimao se navrat-nanos, no na setu je vladao veliki entuzijazam i baš zbog toga mislim da je izvrsno ispao – govori Filipović koji za redatelja Pušku ima samo riječi hvale.
– Enver je divan čovjek i veliki zaljubljenik u film. Surađivali smo i u filmu “Go West”, za koji je pisao scenarij – govori naš najbolji voditelj među glumcima.

Simpatija između Filipovića i Puške očito je obostrana, jer je Enver svog sina, koji se rodio nedugo nakon završetka snimanja “Ritma života”, nazvao upravo – Tarik.

– To što je Enver napravio, najveći je honorar koji sam u životu dobio – ponosno je činjenicu da se dijete zove poput njega prokomentirao prisjetivši se i neugodnih trenutaka sa snimanja.
– U jednoj sceni moj lik bježi iz umobolnice i, kako da vam to točno objasnim... Dovoljno je reći da taj dan nije baš bilo toplo i sav sam promrzao. Nakon toga mi je, iako sam morao glumiti velikog zavodnika, prisjelo snimanje ljubavnih scena – kroz smijeh je otkrio, dodavši da se nada da će gledatelji uživati u filmu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr