otvorila srce

Tamara Ecclestone: Tata me je jako povrijedio pljujući moju mamu

Foto: Pixsell
Tamara Ecclestone: Tata me je jako povrijedio pljujući moju mamu
26.03.2011.
u 17:56
- Moja mama je vrlo dostojanstvena. Nije joj bilo lako vidjeti bivšeg muža kako paradira po svijetu s nekim kome bi ona mogla biti majka, ali nikada nije rekla da joj je to odvratno - ispričala je bogatašica u intervjuu.
Pogledaj originalni članak

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone otkrila je da nije imala pojma da se njezin otac Bernie viđa sa ženom koja bi mu mogla biti unuka, 31-godišnjom Brazilkom Fabianom Flosi, dok nije pročitala o tome u novinama, piše Daily Mail.

- Pitam se kako bi se on osjećao da ja započnem vezu s muškarcem od 75 godina – rekla je Tamara i dodala: “To je nešto o čemu ne volim razmišljati. Ne mogu to razumijeti.”

Starija kći vlasnika Formule 1, 49 godina mlađu djevojku svog oca upoznala je na proslavi njegova 80. rođendana prošli listopad.

- Bilo mi je teško vidjeti ga s nekim tko je toliko drugačiji od moje majke. Nismo puno pričale, a i danas nemam nikakav odnos s njom – otkrila je 26-godišnja bogatašica te nastavila:

- Moja mama je vrlo dostojanstvena. Nije joj bilo lako vidjeti bivšeg muža kako paradira po svijetu s nekim kome bi ona mogla biti majka, ali nikada nije rekla da joj je to odvratno. Ona je bila prava dama, a on se ponašao grozno. Stvarno ne znam otkuda je izvukao neke svoje komentare – tužno će Tamara misleći pritom na očevu biografiju “No Angel” u kojoj je milijarder svoju bivšu suprugu Slavicu prikazao kao hirovitu ženu koja ga je izmanipulirala da uđe s njom u brak godinu dana nakon što je rodila Tamaru.

- Bilo mi je jako teško kada sam to pročitala. Jako me povrijedio. Znam koliko je moja mama dobra osoba. Nemam pojma zašto je to rekao. Mama uvijek priča o tome koliko su se voljeli i bili zaljubljeni kada su se vjenčali – kazala je lijepa nasljednica te zaključila:

- On je moj tata i uvijek ću ga voljeti, ali začudilo me to što je želio da njegovo dijete to pročita. Čak i ako je htio povrijediti svoju bivšu ženu, ona je i dalje majka njegove djece. Neka je mrzi ako hoće, ali i dalje mora postojati neko poštovanje.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar Svećenik
Svećenik
18:41 26.03.2011.

ali, ova cura je pljunuta (hračnuta) nina morić

DU
Deleted user
19:17 26.03.2011.

Ne vidim dobro bez naočala. Jeli ova mlada dama otkrila obje polovice mozga, ili se meni pričinilo?

Avatar Svećenik
Svećenik
18:41 26.03.2011.

e curo moja, bolje je da ti tata teše ovu brazilku, nego mamu što ti teše mateša.

Još iz rubrike Showbiz