Seksi nasljednica

Tamara Ecclestone: Preko tjedna ne jedem brzu hranu

Foto: twitter
Tamara Ecclestone: Preko tjedna ne jedem brzu hranu
06.11.2012.
u 21:11
Kći Bernieja Ecclestonea kalorične zalogaje si priušti samo vikendom. Da je zadovoljna svojom linijom pokazala je i na Ibizi pozirajući u kupaćem kostimu
Pogledaj originalni članak

Početkom ovog tjedna Tamara Ecclestone (28) pozirala je u crnom  kupaćem kostimu omiljenog brenda Melisse Odabash na Ibizi i tom prigodom još je jednom istaknula svoje obline, a u prvom planu je njezin dekolte.

Bogata nasljednica nedavno je otkrila kako joj je na vrhu savjeta za seksi izgled onaj koji kaže da je prvo potrebno prihvatiti sebe onakvog kakav jesi, a ona je sada jako zadovoljna svojim izgledom.

- Tijekom tjedna ne jedem brzu hranu, ali za vikend se malo opustim. Trudim se i ne jesti navečer. Ne volim ići u teretanu, ali odem s vremena na vrijeme - izjavila je Tamara.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

CH
chypsa
23:35 06.11.2012.

A onda za vikend napravim boob-job i sva sam si super!

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:44 07.11.2012.

Hm Mora se priznati da je lijepa. Čini mi se na tatu.

PU
pulg
10:23 07.11.2012.

Hi,hi,hi U prvi plan gurne silikone i priča kako treba prihvatiti sebe kakva jesi.