tia mamić

Tajnovita Mamićeva snaha proslavila 35. rođendan s dekolteom do pupka

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
05.09.2019.
u 13:30
Na ludom tulumu kojim je Tia Mamić proslavila rođendan našli su se i pjevačica Maja Šuput Tatarinov i Marko Grubnić.
Pogledaj originalni članak

Supruga sportskog menadžera Maria Mamića Tia Mamić proslavila je 35. rođendan zajedno s prijateljicom Ladom Mitrašinović u jednom zagrebačkom restoranu na Jarunu, koji u kasnim noćnim satima postaje klub. 

Na zajedničkom rođendanskom partyju pojavili su se i stilist Marko Grubnić i vesela pjevačica Maja Šuput.

Tia je nosila bijeli kombinezon s dubokim dekolteom i širokim nogavicama, a Maja Šuput bila je u uskoj crnoj haljini s izraženim dekolteom. Njezin prijatelj, hvaljeni stilist Marko Grubnić, nosio je kožne hlače, a na Instagramu se pohvalio fotografijom na kojoj pozira sa vizažisticom i Tijom.

 

 

Uzvanici su se počastili mnogobrojnim kremšnitama koje su se pojavile na tri kata, a slavljenice su pozirale uz zlatne balone koji su ispisivali brojku 35. U jednom trenutku, Instagram story zabilježio je Tijin govor. Otkrila je zašto se toliki broj kremšnita pojavio na proslavi.

Foto: Instagram

– U jednom razdoblju u našem životu, kad smo ona i ja prolazile sve i svašta, svaki dan našle bismo se na Bundeku u slastičarnici i sad su nam oni poslali 50 kremšnita. Prijateljice, sretan ti rođendan i nadam se da ćemo puno rođendana slaviti zajedno – rekla je Tia, a slavlje se nastavilo dugo u noć.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

MA
magnum2013
16:31 05.09.2019.

Zašto tako malo komentara i pljuvanja pa Mamići su u pitanju?

SA
saff
14:19 05.09.2019.

šljam na okupu

MO
moroder
14:02 05.09.2019.

Maja Šuput Tarantino ...