koncert u crkvi

Tajči koncertom duhovne glazbe oduševila poklonike u Zadru

Foto: Filip Brala/PIXSELL
Tajči (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
Tajči (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
Tajči (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
Tajči (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
Tajči (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
Tajči (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
Tajči (1)
13.08.2012.
u 07:17
Potkraj koncerta zadarski nadbiskup Želimir Puljić zamolio ju je da otpjeva još jednu pjesmu, "neku koju svi znamo", a Tajči je započela pjevušiti početne stihove svog najvećeg hita "Hajde da ludujemo ove noći"
Pogledaj originalni članak

Crkva sv. Šime u Zadru bila je pretijesna za sve ljubitelje i znatiželjnike koji su u nedjelju navečer došli na koncert duhovne glazbe Tatjane Matejaš Cameron Tajči, velike pop-zvijezde s početka devedesetih.

U pratnji sastava Apostoli mira, Tajči je gotovo dva sata pjevala klasične i suvremene autorske skladbe duhovne glazbe koje na turnejama diljem SAD-a izvodi već 12 godina. Potkraj koncerta zadarski nadbiskup Želimir Puljić zamolio ju je da otpjeva još jednu pjesmu, "neku koju svi znamo", a Tajči je započela pjevušiti početne stihove svog najvećeg hita "Hajde da ludujemo ove noći".

– Šalim se, šalim se, ovu sigurno znamo svi, ali pjevat ćemo nešto drugo. Dok putujem i pričam o svojoj lijepoj Hrvatskoj, svojoj obitelji, uvijek kažem da jedini krivac što nisam tako dugo poznavala Boga sam ja sama. Ali danas sam zahvalna prije svega svojoj majci, pa i njoj i svima vama posvećujem pjesmu "Ja vjerujem", rekla je Tajči i pozvala svoju trojicu sinova i supruga da joj se pridruže.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

LO
Louie
15:55 13.08.2012.

Zabunila se. Mislila je dati srednji .

Avatar dovidovic
dovidovic
09:43 13.08.2012.

Slušao sam njezino svjedočanstvo o vjeri na HKR-u, prekrasno! Tajči, hvala Bogu za tebe. Koje li ironije da Puljić traži da u crkvi pjeva glupu poskočicu; to samo pokazuje da je na žalost kler (s izuzetcima poput Linića ili Ivančića) manje duhovaan od mnogih vjernika.

MA
maklin
14:54 13.08.2012.

Šteta, šteta, šteta.