TRENUTAK ISTINE

Svoju djevojku ne smatra zgodnom ženom i misli da nije dobra u krevetu

Foto: Screenshot Nova TV
trenutak istine
Foto: Screenshot Nova TV
trenutak istine
22.10.2009.
u 22:07
Dok je Klaudije otkrivao kako svoju djevojku Martinu ne smatra zgodnom ženom te da ju je prevario u posljednjih šest mjeseci, ona se crvenjela u fotelji za pratnju, no rekla je kako je njegova priznanja ni malo ne diraju.
Pogledaj originalni članak

Nezaposleni Klaudije Nikolić iz Đurđenovca nije se libio u emisiji "Trenutak istine" priznati da svojim prijateljima laže da mu je majka, s kojom nema nikakav kontakt, mrtva, a otkrio je i da je svojoj baki, koju nije volio, prolijevao vodu pokraj uha dok je spavala kako bi se pomokrila u krevet.

Klaudije već neko vrijeme ne radi, a posao traži tako da moli Boga da ga ne nađe. Ne želi, kaže, da ga šikaniraju i omalovažavaju na poslu jer je završio samo osnovnu školu, a u neke se fizičke poslove razumije više od kvalificiranih radnika. Dio od pedeset tisuća kuna koliko je osvojio u "Trenutku istine" uložit će u daljnje obrazovanje, odnosno u tečaj za kvalificiranog vozača.

Dok je Klaudije otkrivao kako svoju djevojku Martinu ne smatra zgodnom ženom te da ju je prevario u posljednjih šest mjeseci, ona se crvenjela u fotelji za pratnju, no rekla je kako je njegova priznanja ni malo ne diraju. Martina je čak jednom čistila park kao kaznu za prekršaj kojeg je počinio Klaudije, a on je pokazao zahvalnost rekavši kako bi, bez obzira na sve prije rečeno, dao život za nju.

Požalio se da bi sa curom želio svaki dan imati seksualne odnose, dok je njoj dovoljno jednom tjedno. Klaudije misli da je Martina “mrtvo puhalo” u krevetu jer mu ne želi raditi neke stvari koje se njemu sviđaju. No, ona je očito sasvim zadovoljna njihovim seksualnim životom jer je jednom čak i plakala nakon seksa, Klaudije tvrdi od sreće.

Drugi natjecatelj, 49-godišnji Ante Miličević iz Đakova je pak priznao kako misli da je poželjniji od većine svojih vršnjaka. Iako oženjen, u mobitelu ima brojeve drugih žena koje stavlja pod lažna imena kako ga supruga ne bi razotkrila. Ante je nekoliko puta u krevetu oponašao scene iz porno filmova, poput poze 69 i stojećki na krevetu. Kući je otišao sa svega deset tisuća kuna jer mu je to, rekao je, dovoljno.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DO
doktorica
09:42 23.10.2009.

debilna emisija