odmor u Hrvatskoj

Svjetske zvijezde na Jadranu: Kupuju maslinovo ulje i suvenire koji će ih podsjećati na ljeto

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: PIXSELL/PIXSELL
lopez
Foto: Facebook
Foto: Facebook
01.08.2015.
u 17:00
U Dubrovniku su košarkaši iz SAD-a, na Kornatima teniski as Novak Đoković, a diskokraljice Sister Sledge plovile su oko Zadra
Pogledaj originalni članak

Nije tajna da sve više poznatih zvijezda svake godine otkriva čari hrvatske obale. Neke od njih tu su došle zbog poslovnih, a neke zbog privatnih obveza. No, zajedničko je svima da se rado vraćaju na ljetovanje u Hrvatsku.

Diskokraljice Sister Sledge ovog su tjedna nastupile u zadarskom Arsenalu. Sestre Joni i Debbie nakon odličnog koncerta provele su dan na Ilirijinu event-brodu Nada u obilasku Kornata, gdje su uživale u kristalno čistom moru i ljepotama Nacionalnoga parka, te domaćim delicijama. Posebno su oduševljene maslinovim uljem i ističu da će se svakako vratiti.

Braća blizanci, košarkaši Brook i Robin Lopez odmaraju se pak u Dubrovniku. Iako su na terenu rivali, jer Brook igra za Brooklyn Nets, a Robin je od iduće sezone član New York Knicksa, ljetuju zajedno. Ne sumnjamo da su šetajući dubrovačkim ulicama našli i neki suvenir koji će ponijeti sa sobom.

Stalni je gost Jadrana je i zvijezda Borussije iz Dortmunda Matts Hummels. On je kupio vilu u Posedarju, gdje provodi svako ljeto.

Jadran voli i najbolji svjetski tenisač Novak Đoković. Nakon Crne Gore, Nole se s obitelji odmarao na kornatskom otoku Žutu. Tamo se družio s Brankom Đurićem i njegovom obitelji. Đurina kći Zala se na svom Facebook profilu pohvalila fotografijom s teniskim asom.

>> Rasberger: Srbi se nemaju pravo ljutiti na Novaka Đokovića što je došao u Hrvatsku

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LU
lucio2
00:16 02.08.2015.

Koga boli za ovog lika?