REALITY SHOW

Supertalent: Uhodani trio bira najbolje i u drugoj sezoni

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Supertalent: Uhodani trio bira najbolje i u drugoj sezoni
09.06.2010.
u 16:19
Dok se brojni hrvatski talenti pripremaju za audiciju za drugu sezonu showa “Supertalent”, koja na jesen kreće na Novoj TV, groznica toga megapopularnog showa širi se svijetom pa je tako stigla i do dalekih Filipina.
Pogledaj originalni članak

Dok se brojni hrvatski talenti pripremaju za audiciju za drugu sezonu showa “Supertalent”, koja na jesen kreće na Novoj TV, groznica toga megapopularnog showa širi se svijetom pa je tako stigla i do dalekih Filipina.

Tamošnji pjevač Reggie Ramirez zbog osobite vještine postao je idol ne samo žirija i gledatelja nego cijele nacije, a snimka njegova nastupa prava je senzacija na YouTubeu. Atraktivni i originalni Reggie na pozornici se pretvara u polu muškarca, polu ženu, a to uspijeva tako da nastupa u kostimu koji polovicu njegova tijela odijeva kao ženu, a drugu kao muškarca.

U skladu s time, on simultano i vješto pjeva i mušku i žensku dionicu poznatog dueta Lionela Ritchieja i Diane Ross “My Endless Love”, čime je osvojio ovacije publike i same pohvale žirija.

Hoćemo li među domaćim natjecateljima i ove godine vidjeti takav osebujan dar, tek ćemo vidjeti, no ono što je gotovo sigurno jest da će najbolje talente u četiri grada birati već uhodani žiri u sastavu Nina Badrić, Dubravko Merlić i Enis Bešlagić, a u voditeljskim ulogama opet ćemo gledati odličan duo - Renea Bitorajca i Igora Mešina.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Kairosa
Kairosa
08:39 11.06.2010.

Nina bi mogla malo živnuti i biti aktivnija nego prošle sezone..Pozz Tihomiru!!!

Još iz rubrike Showbiz