Tomislav Kodžoman iz Solina

Supertalent: Cure ga obasipaju ponudama, ali on je sretno zauzet

kodzoman
kodzoman
12.10.2009.
u 19:07
Borilačke i plesne vještine Tomislava Kodžomana koje je prošli petak pokazao u showu "Supertalent" očarale su publiku, a najviše simpatija dobio je od ženskog dijela publike.
Pogledaj originalni članak

Borilačke i plesne vještine Tomislava Kodžomana koje je prošli petak pokazao u showu "Supertalent" očarale su publiku, a najviše simpatija dobio je od ženskog dijela gledatelja.

Čestitke sa svih strana

- Reakcije su super! U zadnja dva-tri dana na Facebooku sam dobio oko 300 zahtjeva za prijateljstvo, i to mahom od cura koje imaju svakakve ponude, ali ja već imam djevojku pa me to ne zanima. Na ulici me ljudi zaustavljaju i čestitaju na odličnom nastupu - u čudu priča 20-godišnji vatrogasac iz Solina. U show se prijavio jer je htio promovirati capoeiru kojom se bavi posljednjih šest godina, a nije ni sanjao da bi njegov nastup mogao izazvati toliko oduševljenja.

- Sad me prijatelji koji imaju sinove od pet godina zaustavljaju po ulici i zovu na telefon kako im djeca skaču po kući pokušavajući izvesti barem nešto slično onome što sam ja u petak napravio - pohvalio se Tomislav koji se nada da će se barem netko od njih istinski zagrijati za capoeiru.

Sladak i talentiran

Tomislav se u showu sprijateljio s kandidatkinjom Petrom Mamić koja je na Facebooku otvorila grupu posvećenu upravo njemu. - Iznenadio sam se kad sam to saznao, a još više me iznenadilo kad sam čuo da je Petrina tetka komentirala kako sam sladak i talentiran - kaže Solinjanin. U konkurenciji s ostalim kandidatima smatra da nema previše šanse, ali svejedno se nada pobjedi.

- Pa tko ne bi volio pobijediti i osvojiti glavnu nagradu, ali mislim da ima puno talentiranijih od mene koji zaslužuju pobjedu. Meni je dosta da pokažem kako je capoeira zanimljiv sport - skroman je Tomislav.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZG
zgubidan
14:13 14.10.2009.

moja baka je isto zenski dio publike i zagrijana je za tebe mozes li se javiti molim te, baka od uzbuđenja izbacuje pri kaslju gusti sekret, to se do sada nije desavalo sekret je bio rijedak!!!