vragolasta manekenka

Što se to Cara Delevingne usudila raditi u Parizu?

Foto: PR FOTO
Cara Delevingne
Foto: PR FOTO
Cara Delevingne
Foto: PR FOTO
Cara Delevingne
Foto: PR FOTO
Cara Delevingne
Foto: PR FOTO
Cara Delevingne
Foto: PR FOTO
Cara Delevingne
27.01.2015.
u 10:15
Cara Delevingne ima veliki medijski utjecaj, spremna je na sve i uživa u slobodi.
Pogledaj originalni članak

Skate park ili crveni tepih? Tenisice ili štikle?

Zanosan osmijeh ili smiješan izraz lica. Težak izbor, stoga je TAG Heuer objedinio sve i izabrao Caru Delevingne – najtraženiji model današnjice kao novog ženskog ambasadora brenda. Cara Delevingne ima veliki medijski utjecaj, spremna je na sve i uživa u slobodi.

Tag Heuer održao je predstavljanje novog zaštitnog lica u Salle Melpomène, najljepšem interijeru pariške Akademije likovnih umjetnosti Ecole des Beaux Arts de Paris. Izložbeni prostor bio je mješavina crvenog tepiha i neočekivane prisutnosti divljine.

Cara je pokazala svoju vragolastu mušku stranu tako što je ušetala s lavom. Da, lavom, kojeg ima i istetoviranog na svom kažiprstu. Prepoznatljiva je po svom gracioznom držanju i hodu. U publici je bilo prisutno 150 novinara i VIP uzvanika koji su ostali bez teksta. Tko bi se drznuo napraviti ovakvo što? TAG Heuer naravno. A tko bi se usudio to prihvatiti? Cara, naravno.

Foto: PR FOTO

Jean-Claude Biver, generalni director TAG Heuera i predsjednik LVMH Watches Worldwide pozdravio je Caru ponudivši joj TAG Heuer Formula One Steel and Black Ceramic Chronograph set s dijamantima, što je savršen spoj jedinstvenog Carina rock ‘n’n roll glamura.

“Počašćen sam što mogu poželjeti dobrodošlicu Cari u obitelj TAG Heuer s istinskim timskim duhom. Bio nam je potreban netko tko je nepredvidiv i elegantan”, izjavio je Jan-Claude Biver.

>>Zbog ovoga Cara Delevigne neće biti Victorijina anđelica

>>Hoće li ova tetovaža Caru Delevigne stajati karijere?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

PK
puši kurac
13:19 27.01.2015.

još da nema obrve ko stari crnogorac..

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:10 27.01.2015.

nemrem vjerovati s cime vi razbijate glave, i odkud vam prvenstveno informacije? Najtrazeniji model? Ma nemojte, molim vas.

IB
ivan.biljan68
07:31 20.06.2015.

dobro da još jedna javna i poznata oba priznaje svoju devijaciju,iako,nekad je to nekad bila tajna,velika sramota.