Previše opuštena

Meghan opet prkosi kraljevskim pravilima, a stilisti je napali

Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
10.01.2018.
u 14:00
Pogledaj originalni članak

Tijekom dosadašnjih pojavljivanja u javnosti kao zaručnica princa Harryja, glumica Meghan Markle uvijek je imala raspuštenu kosu, a jučer se tijekom posjeta jednoj radiostanici u Londonu pojavila s kosom svezanom u rep. Ležerna frizura za kojom većina žena posegne kad nema vremena za uređivanje nije baš oduševila stiliste u Velikoj Britaniji koji su joj poručili da potraži savjet i pomoć frizera Kate Middleton, piše Daily Mail. Jay Birmingham, koji uređuje frizure brojnim poznatim osobama, kaže kako je Meghan ovom frizurom htjela izbjeći formalnost koju kraljevska obitelj voli i htjela je prkositi tome opuštenijim izgledom.
Meghan je ovim odabirom frizure pokazala da želi zadržati svoj stil i nikako se ne želi pretvoriti u novu Kate Middleton.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
15:40 10.01.2018.

ahahaaa ovaj vecernji ko da je glas anglosaksonije. doslovno svaki dan o britancima I njihovoj kraljevskoj obitelji... hebo te oni vas ne spominju, ako ikad i nesto napisu to je u stilu Balkan tribe ili Balkan bandits ili eventualno neki clancic o dubrovniku, dalmaciji i turizmu i to jednom u 5 godina....jer konkretno, ovaj clanak, sigurno 99% hrvata ne zaninima niti interesira kome onda ovo pisete. zato se pitam, jel vi to morate, imate neku obavezu ili koji je djavo da navodno hrvatski tisak na hrvatskom svaki dan ima 80% clanaka o americi ili britaniji I sto se tamo dogadja.

ZM
zmijoljubaccc
15:48 10.01.2018.

A jel spadaju u tih 80 procenata i nasi istocni "komsije" ? (he-he)