potvrđeno

Stiglo toliko čekano priznanje - Ona je ovogodišnja voditeljica MTV EMA dodjeli!

Foto: MTV
Stiglo toliko čekano priznanje - Ona je ovogodišnja voditeljica MTV EMA dodjeli!
30.09.2014.
u 13:08
Osim časti da vodi i nastupa na 20. jubilarnoj godišnjoj dodjeli MTV europskih glazbenih nagrada, Nicki Minaj može se pohvaliti i s četiri MTV EMA nominacije
Pogledaj originalni članak

Nicki Minaj, američka hip hop zvijezda, najpoznatija po svojim bujnim silikonskim oblinama, voditeljica je ovogodišnjih MTV EMA nagrada koje će se održati 9. studenog u Glasgowu.

- Ovu vijest je Minaj objavila putem Twittera napisavši da je “jako uzbuđena” i otkrivši “Neću samo nastupiti, već mi je dodjeljena veoma cjenjena uloga VODITELJKE dodjele #MTVEMA!!!!! AAAAAHHHHHHH”.

Osim časti da vodi i nastupa na 20. jubilarnoj godišnjoj dodjeli MTV europskih glazbenih nagrada, Nicki se može pohvaliti i s četiri MTV EMA nominacije - za Najboljeg ženskog izvođača, Najboljeg hip hop izvođača, Najveće fanove i Najbolji izgled.

Glasovanje za sve kategorije se odvija na mtvema.com i traje do subote, 8. studenog, u 23:59.

Glasanje za Best Adria Act kategoriju je također u tijeku i odvija se na mtvema.com. nominirani izvođači su Van Gogh, Gramatik, Vatra, Punčke i Who See, i samo od glasova publike zavisi tko će od njih ponjeti titulu najboljeg regionalnog izvođača.

>>Najbolji od najboljih: Objavljene nominacije za MTV nagrade

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZI
ZICKLER
12:42 01.10.2014.

Često se pitam kakvog smisla ima MTV Europe kada glavne nagrade dobivaju Ameri i oni koji pjevaju na engleskom , a prezenteri su isto iz Amerike. Treba to reformirati i naparaviti kako bi i europski izvođači koji pjevaju na svom materinjem jeziku a koji nije engleski imali šanse dobiti priznanje ?