Neobična odluka

Kate i William ovim potezom sve iznenadili!

Foto: Reuters/PIXSELL
Kate Middleton,princeza
Foto: Reuters/PIXSELL
Kate Middleton,princeza
Foto: Reuters/PIXSELL
Kate Middleton,princeza
Foto: Reuters/PIXSELL
Kate Middleton,princeza
Foto: Reuters/PIXSELL
Kate Middleton,princeza
Foto: Reuters/PIXSELL
Kate Middleton,princeza
Foto: Reuters/PIXSELL
Kate Middleton,princeza
30.06.2015.
u 20:42
Iako će crkveni obred biti zatvoren za javnost, svi zainteresirani moći će pozdraviti princezu u crkvenom dvorištu nakon krštenja
Pogledaj originalni članak

U tijeku su posljednje pripreme za krštenje dvomjesečne princeze Charlotte Elisabeth Diane koje će se održati ove nedjelje. Četvrta nasljednica u redu za britansku krunu sakrament krštenja primit će u crkvi svete Marije Magdalene u Sandringhamu u kojem Kate i William žive na kraljevskom imanju Anmer Hall.

Zahvalni zbog mnogobrojnih poruka podrške koje su primili nakon rođenja malene Charlotte, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea odlučili su se na neobičan potez. Naime, u službenom priopćenju Kensingtonske palače stoji da pozivaju sve zainteresirane na krštenje njihove mezimice.

Iako će crkveni obred biti zatvoren za javnost, svi zainteresirani moći će pozdraviti princezu u crkvenom dvorištu nakon krštenja.

Za razliku od svoje sestrice koja će biti krštena izvan grada, princ George sakrament krštenja primio je u maloj kapelici u palači St. James u strogom centru Londona, a na ceremoniji su bili samo najuži članovi kraljevske obitelji. 

Princeza Charlotte na krštenju će nositi istu haljinicu koju je nosio i George, a koja je 2004. napravljena po uzoru na haljinu koju je nosila najstarija kći kraljice Victorije.

Krštenju princeze nazočit će svi članovi kraljevske obitelji osim princa Harryja koji zbog poslovnih obveza odlazi u Namibiju.

>>Kensingtonska palača objavila prve službene fotografije princa Georgea i princeze Charlotte

>>Pogledajte kako bi princeza Charlotte trebala izgledati sa 18 godina!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.