Supertalent: Finalistica Antonija Dora Pleško

Splićanki je nebo granica

Foto: Luka Klun/Pixsell
Splićanki je nebo granica
16.11.2009.
u 19:32
Iako djeluje ozbiljno, jako je zaigrana i uopće se nije pripremala za nastup. Tek je na putu do Zagreba uključila mp3 kako bi naučila riječi pjesme - kaže Antonijina majka Dubravka.
Pogledaj originalni članak

Kad je Antonija Dora Pleško u petak u “Supertalentu” otpjevala “It is Oh So Quiet” pjevačice Björk, nitko nije mogao povjerovati da tako dubok i izgrađen glas ima jedna desetogodišnjakinja koja cijelo ovo natjecanje shvaća kao veliku igru.

– Iako djeluje ozbiljno, jako je zaigrana i uopće se nije pripremala za nastup. Tek je na putu do Zagreba uključila mp3 kako bi naučila riječi pjesme – kaže Antonijina majka Dubravka. Prije polufinala Antonija je po kući pjevušila pjesme koje su pjevali drugi kandidati, a o koreografiji nije uopće razmišljala.

– Kad sam je pitala kako će i što plesati, ona je samo odgovorila da će to smisliti kad dođe na scenu, plesat će kako joj dođe. I tako je na kraju bilo – priča mama. Prije polufinala u petak posjetila je i set omiljene sapunice “Najbolje godine” i probu mjuzikla “Za ona dobra stara vremena” gdje je zapjevala s Markom Toljom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

KA
Karla
20:34 16.11.2009.

Ma kakva prostitucija. Mala je jedini pravi super talent i treba joj dati šansu da se pokaže svijetu. Ono kako ona pjeva, pleše i glumi - to se ne može naučiti. To je super talent! Bravo djevojčice! A njezino opušteno i zaigrano ponašanje pokazuje da je sretna i dobro tretirana i u obitelji.

MO
mozillo
21:24 16.11.2009.

a kada sma ja prije par dana napisao da je \"rođena izuzetno velika internacionalna zvijezda onda su me na ovim stranicam popljuvali. Istina je da je u ovoj maloj cisti talent i da ono sto neki moraju krvavo uciti ona odrađuje neponovljivo kroz igru. Naprosto je fantasticna a tek smo vidjeli jako mali dio onog sto taj talent moze. I ponavljam, ja je ne vidim iskljucivo kao pjevacicu, mada ima sve kvalitete vec kao kompletnu umjetnicu, bilo da se radi o pjevanju ili prvenstveno glumi. Ona sasvims igurno ide stopama Lize Minelli u ovoj dobi je i nadmasuje, a za koju godinu sasvim sam siguran da bi mogla u dzep pospremiti i jednu divu Barbaru Streisand a i jos pokoju. I da, ako netko pomisli da sam subjektivan ili navijacki raspolozen moram ga razocarati, puno godina sam proveo u kulturnim krugovima i iskljucivo govorim ono sto znam.

LY
Lynx
09:40 17.11.2009.

Mala da je prava napravila bi u emisiji \"skandal\" poput Olive Hoover u filmu \"Little miss Sunshine\"...