Ups!

Španjolska voditeljica hvata se za glavu jer je imala nezgodu s haljinom...

Foto: NordPhoto/PIXSELL
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Foto: DPA/Pixsell
Foto: NordPhoto/PIXSELL
17.11.2017.
u 21:15
Pogledaj originalni članak

Španjolska voditeljica Adriana Abenia hvata se glavu jer joj se nekoliko sekundi prije nego je snimljena ova fotografija na crvenom tepihu dogodila nezgoda...Na crvenom tepihu na dodjeli nagrada GQ Man u Madridu nosila je haljinu s velikim dekolteom i jedan krivi potez pokazao je previše i baš pred fotoreporterima Adriani je ispala dojka. Nakon što se malo zacrvenila voditeljica je nastavila hrabro koračati crvenim tepihom. Voli dekoltirane haljine, a do sinoć nije imala problema i sličnih nezgoda na crvenom tepihu. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar Linux
Linux
22:28 17.11.2017.

a sisa mala i jos objesena, bas je peh imala

VI
Vito
07:19 18.11.2017.

Pročitajte tekst ispod slike 2 -- ispala dojka __ Kad pogledate sliku vidjet će te da novinar laže __ Dojka je na mjestu na kojem prirodno i treba biti __ Naramenice haljine koja pokriva prsa je skliznula s ramena. __ Da joj je ispala dojka morala bi se sagnuti i tražiti ju po podu. __ Dojka nema zglobove, ruke, prste pa da može maknuti predmet koji ju pokriva. __ Dojka nije zašarafljena ili pričvršćena za tijelo pa da zbog lošeg pričvršćivanja ispada __ Zašto novinari ovako očito lažu???

Avatar dzambo
dzambo
06:45 18.11.2017.

kak se ''obukla'' ni ni cudo.....skoro gole hodaju I slikaju se I onda ''ovo...ono...''...