Kratka i teška bolest

Snježana Mehun se oprostila od prerano preminulog prijatelja: Nazvao me sinoć i onda je zauvijek zaspao

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Poznati na 2. večeri Zagreb Fashion destinationa
Foto: Borna Filic/PIXSELL
Zagreb: Modna revija DUCHESS modnog brenda Snježane Mehun
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Foto: Promo
30.09.2020.
u 16:00
U dirljivoj i emotivnoj objavi prisjetila se kako je Tomislav Čop imao veliko srce i bio je najbolji prijatelj, a njezine riječi mnoge su njezine prijatelje i rasplakale.
Pogledaj originalni članak

Poduzetnica i vlasnica modnog brenda Duchess Snježana Mehun oprostila se na društvenim mrežama od svog dragog prijatelja Tomislava Čopa. U dirljivoj i emotivnoj objavi prisjetila se kako je ovaj poznati arhitekt imao veliko srce i bio je najbolji prijatelj, a njezine riječi mnoge su njezine prijatelje i rasplakale. 

- Razmišljam cijelo jutro kako sam uvijek tvrdila da neke objave nisu za društvene mreže, razmišljam i kako sam dosta puta porekla što sam rekla jer me život pljusnuo i pokazao da moram promijeniti stav. Razmišljam kako sam sinoć umalo isključila zvuk na mobitelu jer sam pa znate i sami imala nekih svojih trenutaka, radila nešto “prebitno” , slala neku glupu ponudu, rješavala poslovne probleme, pekla falafel što god od navedenog na kraju dana je posve nebitno! Jer sinoć je bila posebna večer i nikada ne znate kada će doći ta posebna večer! Sinoć me nazvao moj anđeo čuvar još jednom da me pita kako sam, da me obavijesti da radi na našem zajedničkom poslovnom projektu za koji je našao pozitivna rješenja i privodi ih kraju! Nazvao me još jednom da se oprosti sa mnom...a onda je zauvijek zaspao i otišao na neko bolje mjesto! Kakav je bio Tomislav Čop ? Bio je svoj i bio je prijatelj kakvog nađeš jednom u životu, bio je osoba koja bi sa mnom na poziv u ponoć izašao iz kreveta i išao tulumariti u Katran, sjediti na reviji ili voziti me sedam satu u Italiju po materijale eto takav je bio ...prema meni i svima drugima! Preminuo je nakon jako kratke i teške bolesti da se niti jednom nije požalio, veseo i pozitivan u svom domu uz voljenu obitelj! Počivao u miru dragi moj! Laka ti Hrvatska zemlja koju si toliko volio! - napisala je Snježana u svojoj emotivnoj objavi.

Inače, Tomislav Čop bio je ugledan i nagrađivani arhitekt. Završio je prestižni studij arhitekture u australskom Perthu, a potom i magisterij u Londonu gdje je živio pet godina i radio u jednom od najprestižnijih arhitektonskih studija.

Ljubav prema domovini dovela ga je u Hrvatsku u koju se vratio zbog obnove kultnog nebodera na glavnom zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića. Zaslužan je za dovođenje prestižnog hotelskog lanca Hilton Double tree u Zagreb, gradnju Green Golda Zagreb, lanca Ilirija hotela Biograd, sudjelovao u rekonstrukciju Amfora hotela Hvar i brojnih drugih projekata u zemlji i inozemstvu posebice specijaliziran za projekte shooing centara i hotela. Upravo su hoteli bili tema njegovog doktorskog rada.  Skroman po prirodu nikada nije govorio pretjerano o projektima na konjma je radio i dio kojih nažalost će ostati nezavršen zbog iznenadne smrti.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr