krimi uspješnica

Snima se druga sezona serije “Počivali u miru”

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
počivali
Foto: HTV
počivali
Foto: HTV
počivali
Foto: HTV
počivali
26.07.2014.
u 09:00
– U odnosu na prvu sezonu nema stroge podjele da je svaka epizoda jedna priča.Bliži smo tome da cijela sezona bude jedna priča, a moglo bi biti i napetijih zapleta. Nadamo se da ćemo ponovno imati glumačkih iznenađenja, jer jaki karakteri i glumci su trade mark serije – objasnio je Vince.
Pogledaj originalni članak

Za sve obožavatelje serije “Počivali u miru” dobra je vijest da će se njena druga sezona snimati ove jeseni. Kako doznajemo, u tijeku je casting za glumce i odabir lokacija na kojima će se snimati novi zapleti u kojima će u glavnu ulogu novinarke Lucije i dalje glumiti Judita Franković. Seriju o zatvorskom groblju te novinarki i umirovljenom zatvorskom čuvaru koji otkrivaju mračne tajne ljudi pokopanih ondje osmislio je Dario Vince, a scenarij je napisao Saša Podgorelec. U razgovoru s tim dvojcem saznali smo i detalje druge sezone.

– U odnosu na prvu sezonu nema stroge podjele da je svaka epizoda jedna priča.Bliži smo tome da cijela sezona bude jedna priča, a moglo bi biti i napetijih zapleta. Nadamo se da ćemo ponovno imati glumačkih iznenađenja, jer jaki karakteri i glumci su trade mark serije – objasnio je Vince. I priča će se promijeniti jer u njoj više neće biti zatvorskog groblja niti glavnog muškog lika Miodraga Krivokapića. Kvalitetna priča i odlične lokacije na kojima je snimana prva sezona svidjeli su se i vlasnicima producentske kuće Lionsgate koja stoji i iza popularne serije “Momci s Madisona”. On su otkupili prava za snimanje američke verzije te serije. U Ring produkciji ne znaju kada će ova priča dobiti holivudsku inačicu, ali Lionsgate priču može prilagoditi svom tržištu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SE
sestrićna
11:13 27.07.2014.

aha to je ona u regijon koprodukciji po nalogu skh...

Još iz rubrike Showbiz