odlično se provode

Slavni dizajner stigao u Hrvatsku! S prijateljima odmara na luksuznoj jahti u Dubrovniku

Foto: screenshot/youtube
Slavni dizajner stigao u Hrvatsku! S prijateljima odmara na luksuznoj jahti u Dubrovniku
12.07.2019.
u 10:05
Jedan od najpoznatijih svjetskih modnih dizajnera Alexander Wang ljetovanje provodi u Lijepoj našoj.
Pogledaj originalni članak

Dobar glas daleko se čuje – stara je poslovica koja se još jednom potvrdila kada je riječ o Hrvatskoj kao jednoj od omiljenih turističkih destinacija. Ljepote našeg Jadrana iz godine u godinu privlače sve više turista među kojima su nerijetko i najpoznatiji svjetski glumci, pjevači, sportaši i influenceri koji se ljetovanjem na našoj obali hvale na društvenim mrežama. U ljepote našeg mora odlučio se uvjeriti i jedan od najpoznatijih svjetskih dizajnera Alexander Wang koji se trenutačno odmara u Dubrovniku.

Slavni američki dizajner uživa u društvu nekolicine prijatelja na luksuznoj jahti u Dubrovniku, a da se u Hrvatskoj itekako dobro zabavlja otkrio je i na svom Instagramu. Wang se na usidrenoj jahti odvažio i na sve popularniji ‘Bottle Cap Challenge’ i kosom maknuo čep s boce vode, a njegov video pregledan je više od 100.000 puta. Nakon što je izazov uspješno savladao, pozvao je glumicu Reese Witherspoon i komičarku Amy Schumer da učine isto. Svojim pratiteljima otkrio je i da je s ekipom posjetio Elafitske otoke u blizini Dubrovnika, a na svom Instagram Storyju objavio je i nekoliko kadrova s otoka Šipana.

Poznato je i da je Wang veliki prijatelj s Lady Gagom, Kendall Jenner, Kayne Westom, Kim Kardashian i Madonnom koje je nerijetko i odijevao. Tko zna, možda mu se i netko od njih uskoro pridruži na ljetovanju u Hrvatskoj jer Wang, kojega na Instagramu prati više od 302 tisuće pratitelja, posljednjom objavom Hrvatskoj je bez sumnje napravio odličnu reklamu.

Pogledajte i kako se Wang zabavlja s ekipom na Jadranu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MM
Marko_Maras
10:52 12.07.2019.

Ne "odmara" nego "se odmara".

Avatar rubinet
rubinet
11:03 12.07.2019.

Što odmara? Nogu,ruku? Dotičnik se odmara!