razvod od košarkaša

Slavna ljepotica ponovo ljubi?

Foto: Instagram
Slavna ljepotica ponovo ljubi?
29.01.2015.
u 21:37
Jedna od najljepših žena na svijetu viđena je u društvu tajanstvenog muškarca i time potaknula nagađanja o novoj ljubavi.
Pogledaj originalni članak

Predivna Adriana Lima ne tuguje nakon razvoda od srpskog košarkaša Marka Jarića.

Nedavno je snimljena u društvu nepoznatog muškarca i odmah potaknula šuškanja da je na pomolu nova ljubav. Tko je tajanstveni muškarac za sad nitko ne zna s obzirom da brazilska ljepotica čvrsto drži jezik za zubima.

Ipak, ne može se poreći da manekenka i misteriozni muškarac izgledaju vrlo prisno. 

>>Ovo od Viktorijinih anđelica sigurno niste očekivali

>>Adriana Lima oduševila skrivenim talentom!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar ucjena
ucjena
07:13 30.01.2015.

novinari sami nadu, svasta, ponovo ljubi, koji put, kaj je to drugi? to je primjer za sve djevojke, ponovo, ponovo, ponovo, zbog tih nekoliko na rasprodaji, zenske se povedu, i evo nam, divan svijet, pun rastava, djece sirotinje, i lgbt,

JU
jupimi
05:08 30.01.2015.

Ja mislija da se radi o Severini

OP
openheimer2
13:09 30.01.2015.

baš mi ciganasta sa tim očima