neprepoznatljiva je

Slavna glumica šokira izgledom: Bez trunke šminke s borama i podočnjacima

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
23.01.2019.
u 09:10
Glumica je poznata po promoviranju zdravog života, čak ima i svoju kontroverznu stranicu Goop, koju opisuje kao moderni lifestyle brend, pa je možda odlučila svoje lice što manje opterećivati šminkom.
Pogledaj originalni članak

Američka glumica Gwyneth Paltrow vratila se nedavno s medenog mjeseca na koji je otišla s novim suprugom Bradom Falchukom, no čini se da se nije dovoljno odmorila.

 

Naime, fotografi su je primijetili u izdanju bez imalo šminke i ležerno odjevenu.
Glumica je poznata po promoviranju zdravog života, čak ima i svoju kontroverznu stranicu Goop, koju opisuje kao moderni lifestyle brend, pa je možda odlučila svoje lice što manje opterećivati šminkom

 

Podsjetimo, Gwyneth je prije Brada Falchuka bila u vezi s Chrisom Martinom te iz te veze ima dvoje djece. Bivši supružnici u dobrim su odnosima, čak su zajedno slavili Božić.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

JA
japa
09:37 23.01.2019.

I kaj je tu sad šokantno??

TN
tnc
10:00 23.01.2019.

jedino što je tu šokantno jest ovaj članak

DU
Deleted user
10:25 23.01.2019.

Inače....ujutro ...kad se pogledam u ogledalo, i sam izgledam zgužvani šezdesetogodišnjak. I zašto bi jedna moja (skoro vršnjakinja ) morala izgledati bolje....ili drugačije? Mi stariji smo si baš ovakvi super....i odlično se osjećamo!!!!!