ex yu ekipa

Slavko Sobin u Pragu snimao seriju Legends

Foto: Facebook
slavko sobin
Foto: 'Davor Puklavec/PIXSELL'
'SPECIJAL EKRAN 04.05.2012., Zagreb - Slavko Sobin, glumac u seriji Ruza vjetrova. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL '
Foto: 'Davor Puklavec/PIXSELL'
'SPECIJAL EKRAN 04.05.2012., Zagreb - Slavko Sobin, glumac u seriji Ruza vjetrova. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Slavko Sobin
Foto: 'Davor Puklavec/PIXSELL'
'16.05.2012., Zagreb - Slavko Sobin, glumac u seriji Ruza vjetrova. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
28.08.2015.
u 11:48
Splitski glumac našalio se da u Pragu mora nositi šeširić i košulju na cvjetiće da ga zbog brade ne zamijene za terorista
Pogledaj originalni članak

Sve popularniji splitski glumac Slavko Sobin nastavlja s uspjesima. Nakon što je glumio u nagrađenom "Zvizdanu" i seriji "Crno-bijeli svijet", otputovao je u Prag na snimanje druge sezone serije "Legends". Radi se o seriji u kojoj glavnu ulogu igra Sean Bean, hrvatskoj publici poznat kao Boromir iz "Gospodara prstenova", i Ned Stark iz "Igre prijestolja".

Sobin se na Facebooku pohvalio s nekoliko fotografija iz Praga kazavši da se stigao i dobro zabaviti. Družio se s glumcima Zanom Marjanović, Goranom Kostićem i Nikolom Đuričkom, koji su glumili u filmu Angeline Jolie "U zemlji krvi i meda", a uz fotografiju napisao je i prigodni komentar: "Nema do ex YU ekipe". Sobin se i našalio pa je obožavateljima otkrio da je u Pragu izgledao kao hipster, noseći šešir i košulju na cvjetiće, kako ga zbog brade i korpulentnog izgleda ne bi zamijenili za terorista. Ulicama Praga stigao se provesti i na segwayu.

Nakon serije "Legends", Slavka Sobina moći ćemo gledati i u domaćoj seriji "Patrola na cesti" i u filmu "Jezero" koji je producirao Luc Besson i koji je dijelom sniman u Karlovcu i okolici.

>>U Dumovcu 30-ak štenaca traži dom, posjetio ih i Slavko Sobin

>>Slavko Sobin: Volim flert, ali zaljubim se teško

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.