europska turneja „Live“

Škotski stand up komičar Daniel Sloss u Zagrebu

Foto: Jill Furmanovsky
Daniel Sloss
Foto: Trudy Stade
Daniel Sloss
14.11.2014.
u 13:34
Pogledaj originalni članak

Jučer je nastupio u Beogradu, danas nastupa u Ljubljani, a sutra stiže u Zagreb. Mlad i talentiran škotski stand up komičar Daniel Sloss, u sklopu europske turneje „Live“ dolazi u subotu 15.11. u 20 sati u malu dvoranu Lisinskog.  Ako se pitate zašto trebate pogledati njegov nastup, onda evo par informacija o njemu.

Daniel u showu ironizira svoju sličnost s glumcem Macaulay Culkina iz filma „Sam u kući“, a salve smijeha izmamit će štosevima o zavoðenju, djevojci, njezinu ocu, gay druženjima, tenisačicama, da spomenemo samo neke teme. Objasnit će zašto ga životinje pokušavaju ubiti, „upoznati“ vas s glumcima iz „Sumrak sage“, objasnit će vam i zašto žene iz publike nikad nakon nastupa ne žele imati ništa s njim. Danielovi nastupi posebni su zbog činjenice da je on, obzirom da mu je samo 24 godine, postigao jako puno: objavio je DVD "Live", imao je na BBCju svoj vlastiti show The Adventures of Daniel, redovito nastupa na najpoznatijem svjetskom komičarskom festivalu Edinburgh Fringe, početkom 2014. postao je prvi komičar koji je dva puta u dva mjeseca nastupao kod američke televizijske legende Conan O'Briena...

Specijalni gost na zagrebačkom showu je Kai Humphries**, pobjednik Scottish Variety Awards kao najbolji novi škotski komičar.

Praćenje showa zahtijeva prosječno poznavanje engleskog jezika, a preostali, iznimno mali, broj ulaznica potražite na blagajni Lisinskog ili www.ulaznice.hr .

Iskoristite činjenicu da ovaj komičarski fenomen nastupa i u Vašem gradu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr